Tallers per intercanviar experiències al Besòs i el Maresme

22/03/2019 - 10:26 h

Gent gran. És una iniciativa impulsada des del veïnat del barri per tal de compartir coneixements i gaudir d'una bona estona

La Taula de Gent Gran del Besòs i el Maresme impulsa impulsa diversos tallers per trobar-se, compartir coneixements i gaudir d'una bona estona.

El divendres 22 de març comença una sèrie de tallers al barri del Besòs i el Maresme que tenen per objectiu intercanviar experiències entre els participants. Són sessions obertes a joves, adults i gent gran, i es duran a terme al Centre Cívic Besòs i al Casal de Gent Gran Joan Maragall.

Les temàtiques dels tallers són variades. N’hi ha de més artístiques, com ara taller de pulseres,  de costura i de temes relacionats amb l’art, però també hi ha sessions dedicades a les emocions i a la resolució de conflictes.

La proposta és fruit del treball realitzat amb un grup de participants de la Jornada de Gent Gran, que va decidir trobar-se per a compartir coneixements i crear un espai de relació participatiu.

Les places són limitades. Per a més informació: pdcbesosmaresme@enxarxa.org i al telèfon 617 252 908.

És una iniciativa impulsada per la Taula de Gent Gran Besòs Maresme, amb el suport del Pla Comunitari del Besòs i el Maresme, l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

Tallers del programa Intercanvi d’Experiències 

22 de març, a les 17.00 h
Taller de pulseres
Casal de Gent Gran Joan Maragall

26 de març, a les 10.00 h
Jugar a Rummikub
Casal de Gent Gran Joan Maragall

5 d’abril, a les 17.00 h
Emocions
Casal de Gent Gran Joan Maragall

12 d’abril, a les 17.00 h
Costura
Casal de Gent Gran Joan Maragall

16 d’abril, a les 10.00 h
Tafaneries de l’art
Centre Cívic Besòs

30 d’abril, a les 17.00 h
Memòria del barri
Casal de Gent Gran Joan Maragall

30 d’abril, a les 10.00 h
Resolució de conflictes
Centre Cívic Besòs