Tarda jove al Besòs i el Maresme

12/04/2019 - 10:44 h

cultura i lleure. El projecte Impuls Jove organitza divendres 12 d’abril una tarda festiva perquè el veïnat del barri gaudeixi a l’aire lliure de música, ball i cinema.

El projecte Impuls Jove organitza divendres 12 d’abril una tarda festiva perquè el veïnat del barri gaudeixi a l’aire lliure de música, ball i cinema.

L’acte, anomenat Impuls al barri, està organitzat per un dels grups del projecte Impuls Jove, programa promogut des del Pla de Barris del Besòs i el Maresme, Ajuntament de Barcelona. Hi col·laboren la cooperativa L’Esberla i el Consorci Sanitari de Barcelona.

Impuls al barri
Divendres 12 d’abril
A partir de les 17.30 h
Rambla de Prim
(davant el Centre Cívic Besòs)

Programa

17.30 h. Gimcana RETOS

18.30 h. Show de Zumba, DJ Didi i aperitiu

19.15 h. Pel·lícula Ocean’s 8. Amb crispetes i beguda dominicana.

Impuls Jove

El projecte té com a principal objectiu dinamitzar i donar suport als i les joves de 16 a 21 anys del Besòs i el Maresme a través de la formació en els àmbits del  lleure i de l’esport. El programa utilitza l’espai públic per treballar amb el col·lectiu juvenil uns hàbits de vida saludables i prevenir així situacions de risc amb conseqüències negatives.

La metodologia emprada en les activitats que s’organitzen està basada en l’aprenentatge cooperatiu i l’ajuda entre iguals. A més, els responsables del projecte realitzen un seguiment individual de cada integrant per garantir un acompanyament de qualitat durant tot el procés.

Impuls Jove va més enllà de l’experiència formativa, busca també afavorir la vinculació del jovent amb el territori i millorar la relació entre el col·lectiu i la resta de la comunitat.