Tardor Solidària 2014

14/10/2014 - 12:50 h

El Districte de Sant Martí i ”la Caixa” donen 30.000 euros a la campanya Tardor Solidària d'enguany, en què col·laboren els Supermercats Bonpreu i 20 entitats distribuïdores d'aliments de Sant Martí.

El Districte de Sant Martí i ”la Caixa” donen 30.000 euros a la campanya Tardor Solidària d’enguany, en què col·laboren els Supermercats Bonpreu i 20 entitats distribuïdores d’aliments de Sant Martí.

Per ajudar a pal·liar les dificultats que viuen moltes famílies dels barris de Sant Martí, el Districte dóna 15.000 euros del seu pressupost per a la compra i la distribució d’aliments. ”la Caixa”, a través de l’Obra Social, hi aporta els altres 15.000 euros.

La distribució d’aliments es farà a través de 20 entitats i parròquies que rebran els xecs en un acte que es va celebrar el passat 13 d’octubre.

Aquestes entitats i parròquies, usuàries de la Fundació del Banc dels Aliments, faran arribar els aliments comprats als ciutadans dels barris del districte que més ho necessiten.

Els Supermercats Bonpreu, com a col·laboradors de la campanya Tardor Solidària, també ofereixen la seva logística per distribuir els aliments comprats i incrementen la seva participació amb el lliurament de productes en promoció.