'T'estiu molt', la campanya de vacances d’estiu per a infants i adolescents

19/03/2019 - 15:01 h

Educació. Fins al 5 d'abril s'obre el període de recollida de números per al sorteig de les activitats del Campus Olímpia

En marxa una nova edició de la campanya “T’estiu molt”, d’activitats d’estiu per a infants i adolescents, que enguany oferirà 350.863 places, un 10,3% més que l’edició anterior. La recollida de números per als Campus Olímpia s’allargarà fins al 5 d’abril.

Enguany el programa municipal ofereix 1.006 activitats de lleure, esportives, educatives, culturals per a infants i adolescents de 16 i 17 anys de la ciutat, 23 activitats més que a l’edició anterior.

Tota la informació sobre les activitats d’estiu es pot consultar al web específic: barcelona.cat/vacances. Una de les novetats d’aquesta edició és la incorporació de dues modalitats d’activitats esportives: les rutes i les estades esportives.

D’altra banda, com ja és habitual, es continuarà cobrint la demanda del servei de monitors especialitzats per atendre els infants i adolescents que necessitin un suport especial per situacions de discapacitat física o psíquica, perquè puguin participar en qualsevol de les activitats.

Campus Olímpia

El passat dilluns 18 de març va començar el període de recollida de números per al sorteig de les activitats del Campus Olímpia, que són les activitats més sol·licitades i que tenen més demanda que oferta.

Les famílies que vulguin participar en el sorteig han de sol·licitar un número en línia al mateix web barcelona.cat/vacances. El darrer dia per recollir el número és el 5 d’abril i el sorteig tindrà lloc i es publicarà el 10 d’abril. A partir del 12 d’abril s’enviarà un SMS a les famílies amb el número d’ordre resultant del sorteig.

Suport econòmic per a les famílies 

Aquest any l’Ajuntament destinarà 3.450.000 euros per cobrir les beques de les famílies que sol·licitin ajudes econòmiques per garantir-hi la participació de tots els infants. El període per sol·licitar els ajuts serà del 27 d’abril al 15 de maig.

Activitats per a persones amb discapacitat

Els infants amb discapacitat poden participar en qualsevol activitat ordinària de la campanya, on, en cas que sigui necessari, se’ls facilitarà monitors/ores de suport. Els costos d’aquesta activitat podran veure’s reduïts, amb la dotació de l’ajut econòmic que ofereix l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) al casal. Tot i així, podreu trobar activitats específiques adaptades per a persones amb discapacitat, al web de la campanya.