Torna Amplifica’t, el concurs musical per a grups novells de Barcelona

03/04/2019 - 09:43 h

cultura i lleure. Si tens menys de 30 anys i formes part d’un grup de música, no dubtis a presentar la teva maqueta!

Si tens menys de 30 anys i formes part d’un grup de música, no dubtis a presentar la teva maqueta!

Amplifica’t és el Concurs de Música Jove de Sant Martí. Es tracta d’un projecte en xarxa impulsat pel conjunt de centres cívics del districte: Besòs, Can Felipa, La Farinera del Clot, Parc Sandaru i Sant Martí. La convocatòria de 2019 roman oberta de l’1 al 28 d’abril.

Aquest concurs té com a objectiu donar suport a grups emergents del territori i de tota la ciutat. A més de premi monetari que s’atorga als guanyadors, Amplifica’t serveix de plataforma a les bandes participants per donar-se a conèixer. Per aquest motiu, la competició s’articula a través d’un gran concert final amb tots els grups seleccionats.

En aquest enllaç, podeu consultar les bases de participació

S’accepta qualsevol estil musical, sempre que les lletres de les cançons no continguin referències xenòfobes, feixistes, homòfobes, etc. Els grups seleccionats en edicions anteriors poden tornar a presentar-se si ofereixen noves propostes.

L’ordre dels premiats es decidirà segons el criteri d’un jurat professional i també per la votació del públic assistent. El jurat de la final estarà format per persones vinculades al món de la música.

El concert se celebrarà dissabte 15 de juny a les 20.30 h a l’esplanada del Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837).