Torna el festival de novel·la negra BCNegra 2016

27/01/2016 - 14:46 h

El festival de novel·la negra BCNegra 2016 tindrà lloc del 28 de gener al 6 de febrer. Enguany se celebra l'11ena edició.

El festival de novel·la negra BCNegra 2016 tindrà lloc del 28 de gener al 6 de febrer. Enguany se celebra l’11ena edició.

BCNegra ve precedida de deu edicions marcades per la seva exitosa progressió. Cada edició ha superat l’anterior, fet que ha posicionat el festival com una de les citres més importants del gènere negrocriminal pel que fa a quantitat d’escriptors participants, per la varietat de continguts, pel compromís amb altres expressions culturals en vers el gènere i, un dels elements més importants i imprescindibles, l’èxit del públic a totes les activitats portades a terme des de BCNegra.

Teatre, ràdio, fotografia, cinema, homenatges, taules rodones, converses, premis literaris, cicles de cinema, clubs de lectura, complicitats, i la implicació de molts equipaments de la ciutat, públics i privats, fa que l’oferta cultural que presenta la programació de BCNegra arribi a més públic.

Aquesta nova edició comptarà amb més de 80 autors participants d’arreu, 26 moderadors i 26 taules rodones.

Enguany, l’escriptora nord-americana Donna Leon, creadora del famós comisari Brunetti, rebrà el Premi Pepe Carvalho en reconeixement a la seva trajectòria.

Per consultar l’extens programa cliqueu aquí