El 'TriaTapes' proposa rutes gastronòmiques per Sant Martí

22/05/2019 - 12:41 h

Comerç i mercats. Els eixos i associacions impulsen una nova edició de la ruta cada dimecres i dijous, del 29 de maig a l'11 de juliol

Els eixos i associacions de comerciants de Sant Martí s'uneixen per oferir una nova edició de la ruta de tapes. Enguany es farà els dimecres i dijous, del 29 de maig a l'11 de juliol.

Amb el bon temps… bones tapes! La nova edició del TriaTapes torna a oferir una proposta gastronòmica a Sant Martí per llepar-se’n els dits.

La iniciativa proposa provar noves tapes per 2,50 euros, beguda inclosa. També hi ha l’opció de fer menús especial de tapes, per 25 euros per persona i amb reserva prèvia.

Enguany, com a novetat, s’ha impulsat un concurs per triar la millor tapa del Districte. Només cal puntuar cada tapa per optar al premi: dos menús de tapes. El sorteig es farà durant l’última setmana d’aquesta edició. A més, un jurat professional seleccionarà les tres millors tapes de Sant Martí.

Un respir gastronòmic entre setmana

Enguany, la iniciativa comença el 29 de maig i finalitza l’1 de juliol, en horari de  18.00 a 21.00 h, els dimecres i els dijous (segons el barri).

Dimecres
El Clot
Camp de l’Arpa del Clot
El Poblenou

Dijous
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Sant Martí de Provençals
La Verneda i la Pau
La Vila Olímpica del Poblenou
El Besòs i el Maresme

Consulta aquí el programa complet del TriaTapes 2019! La versió per imprimir es troba a l’apartat ‘Adjunts’.

En total hi participen 65 establiments adherits als eixos i associacions comercials participants:  l’Eix Clot, Sant Martí Eix Comercial, l’Eix Comercial Poblenou, l’Associació de comerciants del Parc i la Llacuna, i l’Associació de Comerciants de la Vila Olímpica Vilactiva.