Trobada de l'Alcaldessa al barri de La Verneda i La Pau

23/02/2016 - 18:52 h

L'Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va mantenir una trobada amb els veïns i veïnes del barri de La Verneda i La Pau el passat divendres 19 de febrer a l'escola La Pau.

L’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau,  va mantenir una trobada amb els veïns i veïnes del barri de La Verneda i La Pau el passat divendres 19 de febrer a l’escola La Pau, en el marc de la iniciativa Trobades amb l’alcaldessa.

La sala d’actes de l’Escola La Pau es va omplir de gom a gom de veïns i veïnes del barri, i això  va propiciar que es tractessin molts temes, destaquem entre d’altres  la preocupació que existeix per evitar el llançament  dels excedents de menjar dels supermercats, de la difícil situació en que es troben algunes familias del barri, dels requisits per accedir a un habitatge  protegit, de la precarietat en que es troba l’Escola La Pau,  i molts temes més.

L’Alcaldessa va ser rebuda amb aplaudiments i mostres d’afecte i va agrair a tots els assistents la seva presència en la sala. Durant la trobada, Ada Colau va escoltar les seves demandes i suggeriments i va respondre a totes les preguntes que se li van fer.

Les Trobades amb l’Alcaldessa s’han concebut com un espai regular de trobada amb la gent dels barris de Barcelona sense un ordre del dia preestablert, en el que Ada Colau vol escoltar, respondre el que pugui i, el més important, compartir reflexions sobre la ciutat i les seves prioritats, amb l’objectiu de millorar en la seva feina del dia a dia.