Trobada d'Economia Social i Solidària

01/07/2019 - 15:31 h

Cooperació. El divendres 5 de juliol a les 18h, entitats, col·lectius i equipaments del Besòs i el Maresme es troben per celebrar aquesta diada amb tallers i activitats

Un any més, entitats, col·lectius i equipaments del barri es troben el divendres 5 de juliol a la tarda per participar a tallers i activitats entorn l'Economia Social i i Solidària. 

Un any més, entitats, col·lectius i equipaments del barri es troben al carrer d’Alfons el Magnànim amb el carrer de Xavier Nogués per participar a tallers i activitats entorn l’Economia Social i i Solidària (ESS).

Durant tota la tarda es podran visitar les parades i participar als tallers de: Ambar Prim, Cooperativa La Fàbrica, Banc del Temps de la Verneda, Cooperativa de consum ecològic Besòs Verd, Barri Net, Pla Desenvolupament Comunitari Besòs-Maresme, Diomcoop, La Bonita Cooperativa, Menjador Solidari de Gregal, B-Mincome (projecte d’ESS), Botiga gratis de roba (Vestidures).

A banda, a les 18h es farà una xerrada introductòria a tot el que envolta l’ESS, a càrrec de Coòpolis, Ateneu de Cooperatiu de Barcelona. A continuació, Diamcoop organitza un berenar cooperatiu i solidari, i a les 19h es presenta el mapa social als barris de Sant Martí.

El tancament de la trobada es farà amb un concert de VAMIN’DUO, amb versions de soul i jazz, així com amb una actuació de teles acrobàtiques a càrrec d’alumnes de La Bonita Cooperativa.

Per últim, a les 21h es farà el sopar de convivència, a la fresca, organitzat per la Taula de Convivència i el Pla de Desenvolupament Comunitari del Besòs i el Maresme.