Últims actes de Sant Jordi i Pasqua a l’agenda d’activitats

24/04/2019 - 13:31 h

cultura i lleure. La present edició del cicle Barcelona Districte Cultural també arriba a la seva fi aquest cap de setmana amb quatre espectacles gratuïts de circ, música i cinema.

La present edició del cicle Barcelona Districte Cultural també arriba a la seva fi aquest cap de setmana amb quatre espectacles gratuïts de circ, música i cinema.

Sant Jordi se celebra el 23 d’abril però a Sant Martí, el veïnat té l’oportunitat de participar fins al diumenge 28 en diferents activitats organitzades amb motiu de la Diada. Destaquem el concurs literari 90 minuts de glòria i la fira medieval de Sant Martí Eix Comercial.

Com a punt final de les celebracions d’aquesta Setmana Santa a Sant Martí, l’Eix Clot organitza la seva ja tradicional Mona Solidària, que ha estat elaborada per la pastisseria La Palma. Aquesta activitat se celebra dissabte 27 d’abril i té com a objectiu recaptar queviures per al Banc dels Aliments.

El cicle d’espectacles gratuïts Barcelona Districte Cultural també posa punt final a la seva oferta aquest cap de setmana. Els espectacles que tanquen l’edició d’enguany són: Flou papagayo (divendres a l’Auditori de Sant Martí), el concert de Gnawind (divendres al Centre Cívic Besòs), la pel·lícula El Grúfal (dissabte a la sala La Pau) i The Incredible Box (diumenge al Centre Cultural La Farinera del Clot).

Per últim, destaquem el torneig de futbol antiracista i feminista que la xarxa antiracista organitza aquest dissabte al Complex esportiu municipal Francesc Abad. La jornada estarà acompanyada per un dinar comunitari intercultural i diversos tallers i espectacles a càrrec de col·lectius del barri del Besòs i el Maresme.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @maijatuurna: verds i vermells al Poblenou.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.