Un any més, Sant Martí camina amb el Barnatresc

14/01/2020 - 08:34 h

Esport. El diumenge 26 de gener se celebra la primera caminada de l'any amb la plaça de les Glòries com a punt de sortida

Cada any, més de 30.000 persones participen en aquest cicle de caminades que recorren diferents barris i punts de la ciutat. El diumenge 26 de gener se celebra la primera caminada de l'any a Sant Martí de Provençals.

El Barnatresc és un programa de cicles anuals de caminades, no competitives i aptes per a totes les edats, que promou una activitat saludable, senzilla, i oberta a tothom. Els itineraris són d’una longitud mitjana d’entre 12 i 15 quilòmetres i es realitza gairebé una caminada al mes.

El diumenge 26 de gener és la data escollida per a la celebració de primera caminada del Barnatresc 2020. El punt de sortida de la Caminada de Sant Martí de Provençals serà la plaça de les Glòries entre les 9.00 i les 9.30 h del matí. Com sempre, l’itinerari a seguir estarà marcat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc.

Recorregut de la Caminada de Sant Martí de Provençals

Pl. de les Glòries Catalanes, Museu del Disseny, c. dels Escultors Claperós, parc del Clot, rambla de Guipúscoa, Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, pont dels Passadors, c. Ricard, c. Joaquim Blume, pg. de la Rambleta, c. Olímpic, parc del Litoral, av. Eduard Maristany, pont sobre el Besòs, platja del Camp de la Bota, parc de la Pau, moll de la Ronda, pl. de la Fraternitat (parc del Fòrum) -control de pas i avituallament-, platja de Llevant, platja de la Mar Bella Complex Esportiu de la Mar Bella, platja del Bogatell, c. Jaume Vicenç Vives, parròquia del Patriarca Abraham, c. Taulat, c. Roc Boronat, c. Sancho de Ávila, c. Ávila i pl. de les Glòries Catalanes.