Un miler de places gratuïtes en casals d’estiu per a infants en situació de vulnerabilitat

04/07/2020 - 23:50 h

Serveis Socials. El programa ‘Temps de joc’ impulsa activitats esportives i de lleure, alhora que ofereix cobertura educativa i alimentària a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys

El programa ‘Temps de joc’ impulsa activitats esportives i de lleure, alhora que ofereix cobertura educativa i alimentària a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys

El programa ‘Temps de joc’ oferirà aquest mes d’agost 1.000 places gratuïtes en casals d’estiu amb activitats esportives per a infants en situació de vulnerabilitat.

TEMPS DE JOC ALS BARRIS DE SANT MARTÍ
Centre Esportiu Municipal Bac de Roda, del 3 al 28 d’agost. Fins a 45 places, en 3 grups d’etapes de desenvolupament (petits, mitjans i grans).
Període d’inscripcions: 6 al 31 de juliol, de 17 a 19.30 h

Els casals, que es realitzaran en horari de matí i tarda, inclouen cobertura educativa i alimentària per a nenes i nens d’entre 5 i 12 anys derivats pels Serveis Socials de Barcelona.

“Temps de joc” té lloc als districtes de
Nou Barris, Sant Andreu,
Sant Martí i Sants-Montjuïc

Es tracta d’un programa que promou el desenvolupament positiu d’infants i les seves famílies a través de la pràctica esportiva i el lleure. L’objectiu és dotar els infants d’eines i competències bàsiques per a la vida a través de l’esport i el lleure, i paral·lelament afavorir el desenvolupament d’hàbits saludables, amb especial atenció a l’alimentació.

Reportatge audiovisual de “Temps de joc”

És una actuació promoguda per la Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona (FEEB) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació