Una intervenció mural de Leonardo da Vinci llueix a l'estació Ciutadella / Vila Olímpica

29/07/2019 - 13:32 h

Ciència. La mostra commemora el 500 aniversari de la mort de l’artista i dona a conèixer la tasca dels centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

La intervenció mural 'Leonardo PRBB' al passadís de l’estació Ciutadella / Vila Olímpica (L4) commemora el 500 aniversari de la mort de l’artista Leonardo da Vinci i dona a conèixer la tasca dels centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Fins al 25 d’octubre, la intervenció mural Leonardo al PRBB llueix al passadís de l’estació Ciutadella / Vila Olímpica (L4) amb un doble objectiu: commemorar el 500 aniversari de la mort de Leonardo da Vinci (1524-1519) i donar a conèixer la recerca que es fa als centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

Sota l’afirmació d’aquest pintor i científic multidisciplinari “El plaer més noble és l’alegria d’entendre quelcom”, es desplega, d’una manera molt visual, una petita part del coneixement científic sobre els humans de macro a micro. La comunitat científica del PRBB doncs ofereix una mirada a la biologia humana a les persones usuàries del metro, a través de preguntes científiques rellevants, aplicacions i tendències en les ciències de la vida i la biomedicina.

I és que el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona és un dels grans nuclis de recerca biomèdica del sud d’Europa. Els centres de recerca ubicats al Parc fan ciència d’excel·lència en una gran diversitat de camps.

Aquesta acció és una iniciativa liderada pel PRBB i compta amb la col·laboració de la Fundació TMB i el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).