Utopia Markets: fotografia, poesia i il·lustració

08/05/2019 - 12:57 h

cultura i lleure. La primera part de l’esdeveniment se celebra aquest segon cap de setmana de maig i reuneix una seixantena de fotògrafs i fotògrafes en tres dies plens d’activitats.

La primera part de l’esdeveniment se celebra aquest segon cap de setmana de maig i reuneix una seixantena de fotògrafs i fotògrafes en tres dies plens d’activitats.

Després de l’èxit de públic assolit en les darreres edicions, l’Associació Cultural Utopia126 organitza la quarta edició d’Utopia Markets, que es divideix en tres propostes culturals:

Utopia Markets Photo: del 10 al 12 de maig

Utopia Markets Poesia: de l’11 al 13 d’octubre

Utopia Markets Il·lustració: del 18 al 20 d’octubre

En l’Utopia Markets Photo 2019, hi participen tant fotògrafs i fotògrafes de gran renom com d’altres que exposen la seva obra per primer cop, així com representants del col·lectiu de la fotografia de Barcelona: escoles EINA, Elisava, IEFC i IED.

Entre els i les professionals, destaquen Ferran Freixa, Maite Caramés, Fernando Moleres, Toni Riera, Sasha R Gregor, Mario Montero, Marta Mas, Helena Aguilar, Nono Arruga, Maria Huerga, Enric Curto, entre d’altres, que vendran la seva obra directament al públic. Es tracta d’una oportunitat única perquè les persones aficionades puguin parlar directament amb els autors i les autores.

A més, els organitzadors han programat diverses activitats durant aquest cap de setmana (tallers, instal·lacions, workshops, espectacles), com per exemple:

  • Photo-concert flamenc amb fotos de Joan Tomás.
  • Projecció In No Great Hurry sobre Saul Leiter.
  • Exposició Col·lecció de col·leccions de Santiago Garcés.
  • Presentació de les fotografies de Leopoldo Pomés, junt amb Karin Leiz, acompanyades pel piano de Maurici Villa- vecchia.

Durant aquests dies de mercat, els fotògrafs Pep Escoda, Bèla Adler i Dayron Vera estaran fent retrats personalitzats. El públic disposarà també d’una zona gastronòmica.

El mercat se celebrarà a l’espai Utopia126 (Cristóbal de Moura, 126), una fàbrica modernista construïda el 1905, convertida en un espai molt singular.

Horari:

Divendres 10 de maig: de 19 a 23 h
Dissabte 11 de maig: d’11 a 22 h
Diumenge 12 de maig: d’11 a 22 h

L’entrada té un preu de 4 € (accés lliure per a les persones menors de 16 anys).