A Prop Jove, en actiu

dilluns, 18 maig, 2020 - 14:29

A prop Jove. Des de Barcelona Activa es manté en actiu el Programa A prop Jove

Des de Barcelona Activa es manté en actiu el Programa A prop Jove. Es tracta d’un programa d’inserció sociolaboral que té com a objectiu facilitar l’accés al mercat de treball o el retorn al sistema educatiu de persones joves (entre 16 i 35 anys), amb una situació de malestar psicològic o alguna problemàtica vinculada amb la salut mental.

Aquest projecte, que dona resposta a les necessitats de joves de tota Barcelona, està ubicat en tres districtes: Sant Andreu (Espai Jove Garcilaso), Sant Martí (Centre Cívic Besòs) i Ciutat Vella (Casal de Joves Palau Alòs).

Actualment l’equip tècnic del programa està teletreballant i fent acompanyament a les persones joves participants per via telemàtica.  En aquest període també s’estan incorporant noves persones participants al programa.

Els requisits que ha de complir una persona jove per participar són els següents:

– Tenir entre 16 i 35 anys.

– Residir a Barcelona ciutat.

– Estar en situació de desocupació.

– Tenir motivació per iniciar un procés d’inserció laboral.

Donat que es tracta d’un programa que vol fomentar la prevenció de la salut mental, no és necessari que la persona participant disposi d’un diagnòstic en salut mental, que estigui en tractament, ni que tingui certificat de discapacitat.

Per tant, si hi ha alguna persona interessada en participar i/o alguna entitat/recurs/servei vol derivar a alguna persona jove, pot contactar amb l’equip tècnic mitjançant la bústia del programa:  apropjove@barcelonactiva.cat 

Per a més informació consulteu el següent enllaç.