Aquest mes de març, Prescrivim Cura Digna!

dilluns, 8 març, 2021 - 17:08

Cures. S’inicia la campanya de prescripció social impulsada pel Grup d’intercooperació Impulsem les cures, configurat per diverses cooperatives i projectes sociocomunitaris entorn de les cures a la ciutat de Barcelona.

S’inicia la campanya de prescripció social impulsada pel Grup d’intercooperació Impulsem les cures, configurat per diverses cooperatives i projectes sociocomunitaris entorn de les cures a la ciutat de Barcelona.

La campanya Prescrivim Cura Digna  vol contribuir a reconèixer el valor social del treball de la llar i les cures, i l’esforç que des de diferents entitats associatives, cooperatives i comunitàries s’està realitzant per oferir uns serveis professional de qualitat  per a les famílies i les usuàries, tot garantint unes condicions laborals i contractuals justes per les professionals del sector. Per això, s’ha elaborat un catàleg conjunt de serveis

Al web curadigna.bcn.coop es pot accedir a la informació general del projecte, adherir-se a la campanya i veure el vídeo promocional. Així mateix, es pot consultar el catàleg d’entitats proveïdores de cures homologades per la Generalitat de Catalunya i el directori d’entitats que en donen suport.

Calendari d’activitats de la campanya:

  • 9 de març de 2021, 17h-18,15h: L’experiència de la Cooperativa Ca l’Abril: Projectes sociocomunitaris en el sector de les cures a Barcelona, en què es presentarà el projecte de Ca l’Abril i el seu procés de creació arran de la seva participació en el programa EnPrenem Cura de Barcelona Activa. Enllaç a l’activitat disponible aquí.
  • 13 de març de 2021, 11h-13h: Taula rodona “Com sostenim la vida dels barris? Experiències i reflexions des d’allò públic, solidari i comunitari” en què participaran Amelia Campos de l’Associació Més Cures i Wendy Espinoza de la cooperativa Mujeres Palante, així com la Geles Martínez del CAP Sagrada Família, entre d’altres.
  • 30 de març de 2021, de 16h-17h30: Roda de premsa del grup “Impulsem la intercooperació al sector cures” en el marc del Dia Internacional de les Treballadores de la Llar i les Cures, en què participaran les cooperatives Clara Ser Gran, Ca l’Abril i Mujeres Palante, l’associació Més Que Cures i el grup Som amb tu, entre d’altres, explicant la seva experiència.

Us animem a sumar-vos a la campanya i a participar a les activitats.

La campanya es pot seguir via xarxes socials mitjançant l’etiqueta #CuraDigna