Comencen els assessoraments presencials en drets laborals a Sant Martí

dimecres, 10 març, 2021 - 22:13

PUNTS DE DEFENSA DELS DRETS LABORALS. Tens dubtes sobre el compliment dels teus drets laborals al lloc de treball i vols saber com defensar-los?

Tens dubtes sobre el compliment dels teus drets laborals al lloc de treball i vols saber com defensar-los? Demana cita i vine a assessorar-te al casal de barri de la Pau, a la segona planta del Piramidon. Una advocada laboralista t’atendrà i resoldrà els teus dubtes.

El 17 de març s’inicia el punt d’atenció presencial en drets laborals a Sant Martí: aquest tindrà lloc els dimecres al matí, de 9h a 13h, al despatx de Pla de Barris, situat a la segona planta de l’edifici del Piramidon, al barri de la Verneda i la Pau.

Els Punts de Defensa dels Drets Laborals són un servei d’assessorament jurídic, presencial o telefònic, en matèria de drets laborals. Estan impulsats per Barcelona Activa en col·laboració amb els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc i en diàleg amb entitats socials i organitzacions sindicals.

Les primeres sessions programades per al mes de març seran el 17 i el 24 de març, i les inscripcions s’han de fer a través del web.

Aquest servei és gratuït i obert a qualsevol persona que ho necessiti. Es pot sol·licitar cita trucant al 900 533 175, demanant en quin equipament es vol ser atesa o apuntant-se directament al web.

Més informació