Més formació per les empreses creatives del Poblenou

divendres, 20 desembre, 2019 - 08:22

Formació. Amb l’objectiu d’apropar els recursos de suport a l’empresa de Barcelona Activa al territori, es programen, per segon any, dues sessions de formació amb membres de l’associació Poblenou Urban District.

Amb l’objectiu d’apropar els recursos de suport a l’empresa de Barcelona Activa al territori i, en conseqüència, reforçar la competitivitat del teixit empresarial de Sant Martí, es programen, per segon any, dues sessions de formació amb membres de l’associació Poblenou Urban District

El 13 de desembre van tenir lloc dues sessions de la càpsula de formació tecnològica Dissenya el pla de social media per a la teva empresa, de 4 hores de durada, per a persones membres de l’entitat Poblenou Urban District; aquesta associació es dedica a l’impuls i la promoció de la comunitat creativa i cultural del districte a través del posicionament del Poblenou com el districte creatiu i cultural de Barcelona. La formació, que ha tingut lloc al Cibernàrium, gira a l’entorn del procés de creació d’un pla de social media inicial, que contingui objectius mesurables, accions amb recursos assignats i un quadre de comandament inicial digital que permeti llegir la transformació social de  l’empresa i l’impacte i presència de la seva marca.

Un total de 28 persones, d’empreses de diferents sectors en l’àmbit creatiu i cultural del Poblenou, van assistir a les dues sessions programades, i el grau de satisfacció amb la formació rebuda va ser molt elevat.

Aquesta acció s’emmarca en la mesura d’apropament de recursos i serveis de suport a l’emprenedoria i l’empresa de Barcelona Activa a l’entramat empresarial del territori, inclosa en el Pla de Desenvolupament Econòmic de Sant Martí 2018-2022.