Primera trobada Impulsem Sant Martí

dijous, 5 desembre, 2019 - 12:32

Trobada Impulsem Sant Martí. El passat dimecres 27 de novembre es va organitzar la primera trobada Impulsem Sant Martí a InnoBA, el Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa.

El passat dimecres 27 de novembre es va organitzar la primera trobada Impulsem Sant Martí a InnoBA, el Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa.

El districte de Sant Martí ha comptat, en les dues edicions de la convocatòria de subvencions Impulsem el que Fas, de Barcelona Activa, amb 32 projectes d’impuls socioeconòmic amb impacte total o parcial a Sant Martí, amb un import finançat total de 946.990€.

L’ heterogeneïtat del districte també es manifesta en la varietat de modalitats que presenten els projectes finançats: 7 d’impuls de l’emprenedoria i l’empresa, 5 d’economies comunitàries i innovació social, 17 d’ocupació de qualitat al territori i 3 d’innovació social digital.

Amb el fi de facilitar la generació d’un ecosistema de desenvolupament local a Sant Martí, que faci néixer sinergies i accions de col·laboració entre el teixit d’entitats, el passat dimecres 27 de novembre es va organitzar la primera trobada Impulsem Sant Martí a InnoBA, el Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa.

L’activitat va començar amb una visita guiada al nou equipament InnoBA, en què es van explicar els serveis i recursos que s’ofereixen des del centre situat a l’antiga fàbrica de Can Jaumandreu.

Les persones representants de 13 entitats diferents van participar activament en diferents dinàmiques de treball. Aquestes van permetre que es poguessin conèixer entre sí per tal de, posteriorment, poder mantenir trobades curtes que els permetessin explorar possibilitats de col·laboració en accions futures.

Durant tot el matí es va respirar un gran ambient de treball i motivació, del qual en van sorgir més de 15 idees de col·laboració entre les entitats.

La voluntat és que aquesta trobada sigui la primera d’una sèrie d’accions per tal de facilitar l’enfortiment d’una comunitat de desenvolupament local a Sant Martí.