Sessió sobre drets laborals per a treballadores de l'àmbit de la neteja en el sector del turisme

divendres, 22 novembre, 2019 - 13:41

Sessió Drets Laborals. El projecte Espai de Trobada per a dones treballadores de l’àmbit de la neteja en el sector del turisme, s’està duent a terme tots els dimecres des de mitjans de setembre al Casal de Barri la Llacuna.

El projecte Espai de Trobada per a dones treballadores de l’àmbit de la neteja en el sector del turisme, s’està duent a terme tots els dimecres des de mitjans de setembre al Casal de Barri la Llacuna.

El projecte Espai de Trobada per a dones treballadores de l’àmbit de la neteja, que s’està duent a terme tots els dimecres des de mitjans de setembre al Casal de Barri la Llacuna, té per objectiu facilitar la cura de la salut física i emocional de les treballadores d’aquest col·lectiu, així com promoure la creació de vincles i fomentar-ne l’apoderament, participació social i autoorganització, a través d’unes trobades consistents en tallers de salut i benestar, xerrades sobre salut i drets laborals i experiències compartides.

El projecte s’emmarca dins l’Estratègia contra la Feminització de la Pobresa i la Precarietat de l’Ajuntament de Barcelona i el Pla de Desenvolupament Econòmic del Districte de Sant Martí.

La darrera sessió de l’espai consistirà en una sessió sobre drets laborals bàsics de les persones treballadores, amb un repàs als principals aspectes de la relació laboral i, en concret, en relació al món de la neteja en el món del turisme: s’adreça a totes les persones que treballen en aquest sector interessades en conèixer els drets bàsics d’una relació de treball, aprendre a llegir els conceptes d’un contracte amb agilitat i entendre la seva nòmina.

El taller tindrà lloc el dimecres 27 de novembre, de 17:30h a 19:30h al Casal de Barri la Llacuna (c/Bolivia, 49) i serà impartit per Giulia Pescosolido, del Punt de Defensa dels Drets Laborals de Nou Barris.

Els Punts de Defensa de Drets Laborals són un servei municipal d’assessorament impulsat per Barcelona Activa i els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc, amb la col·laboració d’entitats, de xarxes laborals i d’organitzacions sindicals.

Les inscripcions al taller es poden realitzar aquí.

El projecte ha estat referenciat en la següent notícia.