Vols incorporar la responsabilitat social al teu projecte/empresa?

divendres, 6 setembre, 2019 - 11:14

Formació i Empresa. VOLS INCORPORAR LA RESPONSABILITAT SOCIAL Al TEU PROJECTE/EMPRESA?

El Pla de Desenvolupament Econòmic de Sant Martí inclou accions d’impuls de la responsabilitat social corporativa al districte, com la propera sessió d’Emprenedoria en Viu a Sant Martí sobre RSC i gestió socialment responsable.

Sant Martí és un districte amb una activitat econòmica molt dinàmica i diversificada i representa un dels pols econòmics de la ciutat; a això s’hi suma un teixit empresarial i comercial articulat en associacions de comerciants, eixos comercials i associacions empresarials que treballen conjuntament per tal de generar dinàmiques que impactin positivament al territori.

La responsabilitat social de les empreses és una prova evident d’aquest esforç per maximitzar l’impacte positiu de l’activitat econòmica  en el territori. Així, el Pla de Desenvolupament Econòmic de Sant Martí inclou accions d’impuls de la responsabilitat social corporativa al districte, com la propera sessió d’Emprenedoria en Viu a Sant Martí sobre RSC i gestió socialment responsable.

L’activitat, que tindrà lloc a la sala polivalent 1 d’Innoba (a l’equipament de Can Jaumandreu) el proper 25 de setembre de 15h a 17:30h, s’adreça a persones emprenedores que volen incorporar la responsabilitat social en el seu projecte de negoci, així com a empreses o entitats que volen aprofundir en l’àmbit i conèixer altres experiències de les què puguin aprendre aspectes a incorporar en la seva estratègia de negoci. La sessió es concep, principalment, com una jornada de presentació de diverses bones experiències i/o projectes de responsabilitat social corporativa duts a terme per empreses i/o entitats de diferents sectors d’activitat situades al districte de Sant Martí. A més del debat posterior a les presentacions, obert a que tothom pugui intervenir i preguntar, a la primera part hi haurà una introducció al tema, que oferirà eines i explicarà les passes clau per integrar la RSC en l’organització. L’activitat es clourà amb un cafè-networking.

Es poden realitzar ja les inscripcions aquí.