Districte deSants-Montjuïc

Pausa

Connecta't amb el Poble-sec!

El Consell de Barri del Poble-sec es reuneix dimecres 6 de juliol a les 18 h a l'Escola Anna Ravell (c. Blasco de Garay, 52). Consulta'n l'ordre del dia. Pots assistir-hi personalment o bé veure-ho en directe.

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. L'objectiu és unir les persones amb els recursos per emprendre, impulsar un negoci, formar-se o trobar feina.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

SOM VEÏNS, FEM BARRI! FORMAT 1x1

La Festa Major de Sants ja té cartell i pregoner

01/07/2022 - 20:13

Cultura popular. Avui hem conegut el nom del pregoner, Elies Campo i el cartell d’una festa que enguany tindrà lloc del 20 al 28 d’agost.

INT_01

Can Batlló: futur centre de promoció de projectes cooperatius

01/07/2022 - 11:38

Cooperació. Avancen les obres del BLOC4BCN, que inclourà fins a una vuitantena de projectes d’economia social i solidària.

Sala-Montjuic1-624x416

Nits de cinema a la fresca a Sants-Montjuïc

29/06/2022 - 18:46

Cinema. Els equipaments de Sants-Montjuïc et porten el millor cinema aquest mes de juliol a l'aire lliure. Estiu i cinema, la combinació perfecta!

Ulldecona-Cal_Ciso

Què cal per accedir a un pis de protecció a la Marina?

29/06/2022 - 17:29

Habitatge. Sessió informativa dimecres, 6 de juliol, a les 18 h a la Casa de l’Agricultura (carrer d'Ulldecona, 21, a la Marina del Prat Vermell).

Agenda

Festa d'Estiu de la Vinya

Marina. Aquest cap de setmana és festa grossa al veïnat de la Vinya, que celebra la festa d'estiu amb balls de tots els estils, sardinada, paella, festes d'escuma...

Quan:
Des de 01/07/2022 al 03/07/2022
On:
Jardins Ca l'Alena

'Cicatrius de paper'

Teatre. Una obra que narra històries familiars marcades pels estralls d’una guerra que va esquerdar el país de dalt a baix.

Quan:
04/07/2022
On:
La Lleialtat Santsenca

'A la recerca d'una sortida'

Llibre. Testimoni vital de Ramon Gironés, que des de la infància ha fet front a la progressiva pèrdua de visió que el força ara a deixar la seva professió de forner.

Quan:
04/07/2022
On:
Biblioteca Poble-sec - Francesc Boix

Vespres de Rumba al Poble Espanyol

Montjuïc. Els diumenges d'aquest estiu podràs gaudir d'un vespre ple de rumba i bona companyia al Poble Espanyol!

Quan:
Des de 03/07/2022 al 28/08/2022
On:
Poble Espanyol de Barcelona

Us pot interessar

Webs d'interès