Districte deSants-Montjuïc

Sants Jordis per a tothom

La festa dels llibres i les roses, de l'amor i la cultura, se celebra amb activitats molt diverses a tots els barris de Sants-Montjuïc, tot i que la situació de pandèmia continua imposant algunes restriccions.

Hi ha persones i projectes que mereixen reconeixement...

Si coneixes persones, entitats o projectes del barri que l'any passat van destacar per la seva tasca social o cultural en benefici de la comunitat, presenta'ls als Premis Sants-Montjuïc 2020. Enguany hi ha premis especials (1.500 €) en les categories "Innovació" i "Cures i suport mutu".

Taula d'Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc

Totes i tots som corresponsables dels barris, la ciutat i el planeta que deixarem a les generacions futures. Implica’t en la resposta al canvi climàtic, tot apuntant-te en algun dels sis grups de treball de la Taula d’Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc oberts a les entitats, a les empreses i a la ciutadania. Tens temps fins al 6 de maig.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc

El PDE inclou fins a 41 mesures per a la dinamització i transformació socioeconòmica de Sants-Montjuïc de 2017 a 2021), apostant per l’economia plural, diversa i sòlida, tant en sectors d’activitat com en matèria de distribució de riquesa, que tingui com a raó de ser la satisfacció de les necessitats del veïnat.

Sants-Creu Coberta, tots els caps de setmana

El carrer de Sants i Creu Coberta, l'eix cívic i comercial de 2 km que uneix Sants-Badal amb la plaça d'Espanya, estarà tallat a la circulació i reservat al passeig tots els dissabtes i diumenges entre les 9 i les 20 h. Caminem, juguem, xerrem o llegim... sense fum ni motors en marxa!

 

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

Sant Jordi rambla poblenou

Sant Jordi més llarg i de proximitat

20/04/2021 - 13:13

Sant Jordi. Enguany celebrem la diada de forma segura i sense aglomeracions: del 21 al 23 d'abril podeu comprar els llibres i les roses a les parades de les botigues del barri. El cap de setmana continuen les activitats...

Escola bressol poliesportiu Roger 14

Posem nom als nous equipaments del carrer de Roger

14/04/2021 - 17:32

Sants-Badal. El curs vinent entraran en funcionament el poliesportiu, l'escola bressol i l'espai familiar. Del 19 al 25 d'abril, el veïnat pot votar per escollir els noms d'aquests nous equipaments.

543bf8e0-cccb-de3c-8f7b-06950a368036.keyframe.112000000

Més inversió per garantir la qualitat del subministrament elèctric

20/04/2021 - 15:15

Energia. Endesa invertirà 43,2 milions d’euros a la ciutat i incrementa un 30% el pressupost per al 2021.

AIXO NO ES UN SIMULACRE

Implica’t davant l’emergència climàtica

20/04/2021 - 11:45

Medi ambient. Apunta’t i participa en algun dels sis grups de treball de la Taula d’Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc.

Agenda

El virus del sentit: joves i recerca vital. El sentit de la revelació en l’art

Joves. A càrrec de Daniel Ribas i Federico Frangi. Dimecres 21 d'abril, a les 18.30 h, en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona.

Quan:
21/04/2021
On:
En directe pel canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona

Com afrontar i gestionar el malestar emocional que ha provocat la pandèmia

Xerrada. Conferència en línia a càrrec de la psicòloga i psicoterapeuta infantil, juvenil i d'adults, Miriam Miguel Arbonies.

Quan:
21/04/2021
On:
A través de la plataforma ZOOM

"Dinosaures" al Poble Espanyol

Exposició. Una mostra amb espectaculars i minucioses rèpliques d'aquests sorprenents animals. Fins i tot algunes d'elles respiren, es mouen, rugeixen o parpellegen.

Quan:
Des de 27/03/2021 al 25/04/2021
On:
Poble Espanyol de Barcelona

Keibion Stage. K-Pop Dance Barcelona 2021

Música. Una activitat en forma de competició en què diversos grups de ball de K-pop de Barcelona demostraran el seu potencial.

Quan:
25/04/2021
On:
CaixaForum Centre Social i Cultural

Us pot interessar

Webs d'interès