Districte deSants-Montjuïc

Pausa

Mes de l'Orgull LGTBIQ+

Fins al 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, els barris de Sants, la Marina i el Poble-sec se sumen a la celebració i a la reivindicació de la diversitat sexual i de gènere amb una passejada, música, circ, teatre, art de carrer i de museu...

Juny del medi ambient

El mes arrenca amb un munt d'activitats pel Dia Mundial del Medi Ambient i segueix amb tot un programa verd i per l'emergència climàtica en horts urbans i escolars, rutes i carreres per la muntanya de Montjuïc, mercats sostenibles...

Barris jugables

La Guingueta de Jocs de Sants i diverses places del Poble-sec i de la Marina esdevenen espais de joc lliure i creatiu per a infants fins a 12 anys i les seves famílies. Veniu a jugar, créixer, aprendre i compartir!

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. L'objectiu és unir les persones amb els recursos per emprendre, impulsar un negoci, formar-se o trobar feina.

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Notícies

FM_Font_Guatlla_2023

La Font de la Guatlla està de festa

07/06/2023 - 19:10

FM Font de la Guatlla. Hi haurà activitats per a totes les edats que començaran el de 10 juny amb el matí esportiu i acabaran el 23 amb la revetlla de Sant Joan.

baixa (2)

Catifes florals pel Corpus

06/06/2023 - 13:09

Cultura. Divendres 9 i diumenge 11 se'n fan a la Biblioteca Francesc Boix i al Centre Cívic El Sortidor. Al Casal Magòria preparen el guarniment floral al llarg de la setmana.

Els concerts simultanis del festival Simfònic 2023

08/06/2023 - 15:59

Música. Dissabte 10 de juny, més de 5.000 estudiants d’escoles de música d'arreu de Catalunya i Balears fan un centenar de concerts, quatre a Sants-Montjuïc.

Presentació FM Marina 2023

La Festa Major de la Marina ja té cartell

07/06/2023 - 19:20

FM Marina. Ángela María Benito Fresco és la guanyadora de l'11è concurs de cartells de la Festa Major de la Marina, que s'ha presentat aquest dimecres als jardins dels Drets Humans, rere la Sala Pepita Casanellas.

Agenda

12è aniversari de Can Batlló

Bordeta. Deu dies de xerrades, presentacions, clowns, cabaret de circ, concerts, activitats infantils, vermuts musicals, dinars, sopars i molt més...

Quan:
Des de 02/06/2023 al 11/06/2023
On:
Antiga Fàbrica Can Batlló

Mostra d'Art del Col·lectiu d’Artistes de Sants

Art. Mercat d'obres de pintura, dibuix i escultura al pas de Fructuós Gelabert.

Quan:
Acte permanent
On:
pas de Fructuós Gelabert (entre el carrer de Sants i la plaça de Bonet i Muixí)

Mercat de la Nosa i el Col·leccionisme

Comerç. Al mercat es pot trobar tot tipus de col·leccionisme: des de postals antigues, cartells de cinema, calendaris, joguines...

Quan:
Acte permanent
On:
Al carrer Llobet amb Creu Coberta

"Hurdiendo la trama"

Memòria. Para conmemorar el 110º aniversario de la Huelga de la Constancia, se ha organizado una exposición, charlas y rutas por los escenarios.

Quan:
Des de 06/06/2023 al 23/06/2023
On:
La Lleialtat Santsenca

Us pot interessar

Webs d'interès