Districte deSants-Montjuïc

Connecta't a Hostafrancs!

El Consell de Barri d'Hostafrancs es reuneix dilluns 30 de maig a les 18 h a l'Escola Joan Pelegrí (c. Consell de Cent, 14). Consulta'n l'ordre del dia. Pots participar-hi personalment o bé veure-ho en directe per internet.

Vols crear la imatge de la Festa Major d'Hostafrancs?

Fins al 4 de juny, envia el teu disseny original i inèdit al concurs de cartells de la Festa Major d'Hostafrancs. Pots guanyar 677 € i veure la teva creació per tot el barri! Obert tant a professionals com a artistes de tota mena, d'aquí i d'arreu!

Sants-Creu Coberta, tots els caps de setmana

El carrer de Sants i Creu Coberta, l'eix cívic i comercial de 2 km que uneix Sants-Badal amb la plaça d'Espanya, està tallat a la circulació i reservat al passeig tots els dissabtes i diumenges entre les 10 i les 21 h. Caminem, juguem, xerrem o llegim... sense fum ni motors en marxa!

 

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

web_firentittats

Més de 120 entitats als carrers

24/05/2022 - 21:30

Sants | Hostafrancs | la Bordeta. FirEntitats torna a omplir d'activitat i vitalitat associativa el carrer de Sants i la Creu Coberta aquest dissabte 28 de maig d'11 a 19.30 h.

DSC_4803

Stolpersteine a casa de Francesc Boix, Carme Boatell i José Alcubierre

27/05/2022 - 10:56

Memòria. Alumnes de l'Institut XXV Olimpíada col·loquen llambordes de memòria davant les cases de Sants i el Poble-sec on van viure abans de ser deportats a camps de concentració.

Hort al terrat Emperador Carles 1

Nou hort al terrat de l'Institut Emperador Carles

25/05/2022 - 18:00

Sants. Aquest és el tercer hort urbà conreat per persones amb diversitat funcional que s'instal·la al terrat d'un equipament públic de Sants-Montjuïc, després de la seu del Districte i l'Escola Francesc Macià.

f2-v041

Decidim el nom del nou parc de la Marina

13/05/2022 - 16:47

Participació. Els mariners i marineres en triaran el nom del 23 de maig al 21 de juny a través d’una consulta en línia.

Agenda

Mostra de Comerç, Benestar i Salut a la plaça Navas

Poble-sec. L'Associació de Comerciants del Poble-sec i el Paral·lel surt a la plaça aquest dissabte i proposa diverses activitats i tallers per a tota la família.

Quan:
28/05/2022
On:
A la plaça Navas

Flors al Mercat

Fires. Un cap de setmana plant-based: flors, plantes, artesania verda i sostenibilitat.

Quan:
Des de 28/05/2022 al 29/05/2022
On:
A la Plaça de Margarida Xirgu

Festival Rebombori

Festival. La programació del Rebombori Fest aterra al Castell! Inclou música, activitats, jocs, rialles i molta diversió en família.

Quan:
Des de 28/05/2022 al 29/05/2022
On:
Castell de Montjuïc

'Història de cromos'

Fundació Miró. Celebrem la jornada intergeneracional de narració amb 'Història de cromos' per reviure els contes populars que s'expliquen de generació en generació.

Quan:
29/05/2022
On:
Fundació Joan Miró - Museu

Us pot interessar

Webs d'interès