Districte deSants-Montjuïc

Connecta't a Hostafrancs!

El Consell de Barri d'Hostafrancs es reuneix dilluns 30 de maig a les 18 h a l'Escola Joan Pelegrí (c. Consell de Cent, 14). Consulta'n l'ordre del dia. Pots participar-hi personalment o bé veure-ho en directe per internet.

Vols crear la imatge de la Festa Major d'Hostafrancs?

Fins al 4 de juny, envia el teu disseny original i inèdit al concurs de cartells de la Festa Major d'Hostafrancs. Pots guanyar 677 € i veure la teva creació per tot el barri! Obert tant a professionals com a artistes de tota mena, d'aquí i d'arreu!

Sants-Creu Coberta, tots els caps de setmana

El carrer de Sants i Creu Coberta, l'eix cívic i comercial de 2 km que uneix Sants-Badal amb la plaça d'Espanya, està tallat a la circulació i reservat al passeig tots els dissabtes i diumenges entre les 10 i les 21 h. Caminem, juguem, xerrem o llegim... sense fum ni motors en marxa!

 

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

web_firentittats

Més de 120 entitats als carrers

24/05/2022 - 21:30

Sants | Hostafrancs | la Bordeta. FirEntitats torna a omplir d'activitat i vitalitat associativa el carrer de Sants i la Creu Coberta aquest dissabte 28 de maig d'11 a 19.30 h.

Figures bandera Albert Gusi

L'Arxiu és mani i festa

24/05/2022 - 19:45

Memòria. Dissabte 28 de maig a les 12 h, les imatges de l'Àlbum Familiar del Barri surten en manifestació festiva des de la Lleialtat Santsenca fins a la seu de l'Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc.

DSC_4803

Stolpersteine a casa de Francesc Boix, Carme Boatell i José Alcubierre

27/05/2022 - 10:56

Memòria. Alumnes de l'Institut XXV Olimpíada col·loquen llambordes de memòria davant les cases de Sants i el Poble-sec on van viure abans de ser deportats a camps de concentració.

Radars

Radars contra la solitud de les persones grans

26/05/2022 - 17:08

Gent gran. Fes voluntariat amb el projecte Radars als barris de Sants-Montjuïc i ajuda a pal·liar els efectes de la solitud en les persones grans. Una trucada de suport ja pot ser una gran companyia!

Agenda

Sense resultats

Us pot interessar

Webs d'interès