Districte deSants-Montjuïc

Crea la imatge de festa major!

Fins al 24 de maig, presenta el teu disseny de cartell per a la Festa Major del Poble-sec, de Sants o bé d'Hostafrancs (fins al 4 de juny). Premis d'entre 677 i 1.177 euros si és escollit.

Taula d'Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc

Totes i tots som corresponsables dels barris, la ciutat i el planeta que deixarem a les generacions futures. Implica’t en la resposta al canvi climàtic participant a la Taula d’Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc

El PDE inclou fins a 41 mesures per a la dinamització i transformació socioeconòmica de Sants-Montjuïc de 2017 a 2021), apostant per l’economia plural, diversa i sòlida, tant en sectors d’activitat com en matèria de distribució de riquesa, que tingui com a raó de ser la satisfacció de les necessitats del veïnat.

Sants-Creu Coberta, tots els caps de setmana

El carrer de Sants i Creu Coberta, l'eix cívic i comercial de 2 km que uneix Sants-Badal amb la plaça d'Espanya, estarà tallat a la circulació i reservat al passeig tots els dissabtes i diumenges entre les 9 i les 20 h. Caminem, juguem, xerrem o llegim... sense fum ni motors en marxa!

 

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

nit dels museus 2021

La màgia de la Nit dels Museus, al voltant de Montjuïc

12/05/2021 - 09:37

Nit dels Museus. Aquest dissabte, de les 18 a les 22 h pots visitar gratuïtament espais patrimonials, exposicions i activitats per a totes les edats en una dotzena de museus i equipaments de Montjuïc.

WhatsApp Image 2021-05-13 at 10.26.26

Els guanyadors i guanyadores dels Premis Sants-Montjuïc 2020 són...

13/05/2021 - 10:34

Premis. Màxim Montori, l’Escola de Música Jam Session, l’Espai Canalla de la Troca i ‘El viatge a la botiga de l’Àvia’ d’Artixoc.

Lliurament dels premis del Certamen Literari Francesc Candel

13/05/2021 - 10:00

Literatura. Presentat per l'escriptora Lolita Bosch, tindrà lloc dimecres 19 de maig a les 18.30 h al Saló de Plens de Sants-Montjuïc i es podrà veure en directe per internet.

bus-a-demanda-1

El bus a demanda arribarà al Poble-sec aquest any

12/05/2021 - 14:36

Mobilitat. La línia 121 del Bus de Barri és una de les que a finals d'aquest any es transformarà en un servei de transport a demanda de cada persona usuària.

Agenda

«Vet aquí la Marina»

Exposició. La Marina Viva es renova pel desè aniversari de l'entitat i el personatge estrena titella, geganta i un munt de perfils que veureu per tot el barri.

Quan:
Des de 10/05/2021 al 04/06/2021
On:
Centre Cívic Casa del Rellotge - Sala d'Exposicions

Ramy Essam, al Barnasants

Música. Amb motiu del desè aniversari de les Primaveres Àrabs, BarnaSants i Cose di Amilcare organitzen un concert especial del cantautor i activista egipci Ramy Essam.

Quan:
14/05/2021
On:
Centre Cívic Cotxeres de Sants

Green Carpet, un duo molt versàtil

Música. Tornen un altre divendres més els concerts de La Bàscula, aquest cop amb un duo amb versions molt originals.

Quan:
14/05/2021
On:
Espai Jove La Bàscula

Primer aniversari del Punt de Sants

Joventut. Tarda de debat, música i joc al Meeting Point de Creu Coberta en la primera activitat presencial d'aquest projecte periodístic digital.

Quan:
15/05/2021
On:
Creu Coberta Meeting Point

Us pot interessar

Webs d'interès