Districte deSants-Montjuïc

Pausa

8 de març, Dia de les Dones

A Sants-Montjuïc lluitem cada dia contra la precarietat i les desigualtats amb perspectiva de gènere. Ho demostren les més de 50 activitats culturals i comunitàries organitzades aquest mes pel 8M als equipaments i entitats d'aquests barris:

El districte cultural

Teatre, música, circ, dansa i cinema infantil i documental de qualitat, tot gratuït i amb reserva prèvia. Consulta la programació del Barcelona Districte Cultural aquest trimestre al Casinet d'Hostafrancs, el Centre Cultural Albareda i la Sala Maremar.

A Barcelona, com a casa

A casa, sabem fer equip. Cuidem el que compartim, llencem cada cosa al seu contenidor i deixem les coses al seu lloc. Barcelona també és casa nostra.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. L'objectiu és unir les persones amb els recursos per emprendre, impulsar un negoci, formar-se o trobar feina.

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Notícies

SantsAntic-Iberia1

Més prioritat per a vianants en carrers de Sants i la Bordeta

29/02/2024 - 13:59

Durant els mesos de març, abril i maig es modifica la senyalització i el mobiliari urbà dels carrers Rossend Arús, Almeria, Ferreria i la plaça d'Ibèria per guanyar-hi espais per a vianants.

Talls carrer Valladolid

Obres de reparació de la claveguera del c. Valladolid

28/02/2024 - 16:39

Entre el 4 de març i el 28 de juny, algun tram del carrer de Valladolid romandrà tallat al trànsit pels treballs de manteniment de la xarxa local de clavegueram.

Sant Medir bàner 2024

Sant Medir recorre la Bordeta diumenge

03/03/2024 - 10:10

La cercavila més dolça hi provocarà talls de circulació als carrers aquest diumenge entre les 8.30 i les 14 h.

Igualitaria 1

Vols finançar La Igualitària?

29/02/2024 - 15:12

El projecte d'economat cooperatiu del Poble-sec busca finançament popular, a través de títols participatius i aportacions retornables, per pagar les obres i el mobiliari del local.

Agenda

'Quan parles fas màgia'

Xerrada informativa. Sessió de benvinguda presencial per a persones que volen començar a participar com a voluntàries o com a aprenents al programa Voluntariat per la llengua (VxL).

Quan:
04/03/2024
On:
Associació Cultural la BiblioMusiCineteca

"Catastròfic món"

Exposició. Col·laboració entre Helena Galí i Sara Jansen que combina la pintura acrílica de Galí amb els pastels per crear paisatges.

Quan:
Des de 01/03/2024 al 04/04/2024
On:
Fab Casa del Mig - Punt Multimèdia

"La Bàscula: del 1988 a l'actualitat"

Exposició. L’actual Espai Jove La Bàscula recull el relleu de l’espai musical a la vegada que amplia la seva programació a altres àmbits culturals i d’interès pels joves.

Quan:
Des de 29/02/2024 al 12/04/2024
On:
Espai Jove La Bàscula

‘Puig Antich. El compromís vigent 1974-2024’

Memòria democràtica. Sis dies d’activitats per recordar, reivindicar i reflexionar sobre la figura Salvador Puig Antich amb motiu dels 50 anys de la seva execució.

Quan:
Des de 02/03/2024 al 07/03/2024
On:
Edifici de La Model

Us pot interessar

Webs d'interès