Districte deSants-Montjuïc

Festa Major del Poble-sec

Del 16 al 24 de juliol, el Poble-sec es retroba enguany amb la seva Festa Major. Inclou activitats per a tots els públics, que tenen lloc en espais delimitats, amb l'aforament controlat i reserva prèvia a través del web per fer la cultura segura en l'actual context de pandèmia.

Taula d'Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc

Totes i tots som corresponsables dels barris, la ciutat i el planeta que deixarem a les generacions futures. Implica’t en la resposta al canvi climàtic participant a la Taula d’Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc

El PDE inclou fins a 41 mesures per a la dinamització i transformació socioeconòmica de Sants-Montjuïc de 2017 a 2021), apostant per l’economia plural, diversa i sòlida, tant en sectors d’activitat com en matèria de distribució de riquesa, que tingui com a raó de ser la satisfacció de les necessitats del veïnat.

Sants-Creu Coberta, tots els caps de setmana

El carrer de Sants i Creu Coberta, l'eix cívic i comercial de 2 km que uneix Sants-Badal amb la plaça d'Espanya, estarà tallat a la circulació i reservat al passeig tots els dissabtes i diumenges entre les 9 i les 20 h. Caminem, juguem, xerrem o llegim... sense fum ni motors en marxa!

 

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

IMG_20210723_152123

Aquest estiu es pacifiquen 24 entorns escolars a Sants-Montjuïc

28/06/2021 - 17:16

Infància. Durant les vacances escolars comencen a dur-se a terme les obres necessàries per reduir el trànsit i la contaminació a l'entorn de 21 escoles, instituts i escoles bressol als barris de Sants-Montjuïc.

BooMBeta

Creacions d'artistes del Graner i el veïnat de la Marina

22/06/2021 - 13:33

Marina. Del 22 de juny al 24 de juliol, el centre de creació de dansa i arts vives presenta celebra el desè aniversari amb la quarta edició del cicle BooMBeta.

PdB_BiblioCasals_Digital_WEB-CAT

Bibliocasals amb el Pla de Barris

22/07/2021 - 09:04

Biblioteques. Les biblioteques Francesc Candel i Francesc Boix ofereixen un programa d'activitats infantils, lúdiques i creatives, amb recursos del Pla de Barris de la Marina i del Poble-sec.

estació ernest lluch metro L5

La nova estació de metro d'Ernest Lluch, en servei a partir del diumenge 25 de juliol

19/07/2021 - 14:11

Mobilitat i transports. El proper diumenge entra en funcionament aquesta nova estació, la número 160 de la xarxa de metro.

Agenda

El Grec al Sec

Poble-sec. El festival Grec i els restaurants del barri fan de la plaça de Margarida Xirgu un punt de trobada cultural i gastronòmic.

Quan:
Des de 30/06/2021 al 24/07/2021
On:
Plaça Margarida Xirgu

Concert de Power Burkas

Música. La banda vigatana presenta el seu disc "Naïf, potser".

Quan:
24/07/2021
On:
La Deskomunal

"Records de l'Exposició 1929"

Exposició. Un repàs de les principals fites de l'esdeveniment, des de la visió del veïnat del Poble-sec, la premsa del règim de Primo de Rivera i la de la República.

Quan:
Des de 19/07/2021 al 30/07/2021
On:
Centre Cívic El Sortidor

"TeamLab. Art, tecnologia i natura"

Exposició. Obres obertes interactives, que s'activen i s'actualitzen constantment gràcies a la implicació de les persones que les visiten.

Quan:
Des de 17/05/2021 al 09/01/2022
On:
CaixaForum Centre Social i Cultural

Us pot interessar

Webs d'interès