Districte deSants-Montjuïc

Pausa

Jornada sobre el futur de Montjuïc

El procés participatiu pel Pla d'Actuació del parc de Montjuïc es tanca amb una jornada de debat al CaixaForum, el matí de dissabte 26 de gener.

Pla de barris de la Marina

A la Marina, el Pla de Barris inclou 16 propostes socials, econòmiques i urbanes que es duen a terme amb una inversió de 15,3 milions d'euros.

Newsletter.

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

La Marina estrena teatre: la Sala Maremar

18/01/2019 - 12:38

Marina. El teatre de l'Escola Bàrkeno ha estat rehabilitat pel Pla de Barris i funcionarà també com a sala per a companyies i entitats culturals del barri. S'estrena el proper cap de setmana.

Alteracions de la mobilitat pel nou sistema d'estacions de Bicing

15/01/2019 - 13:23

Mobilitat. Per obres de substitució de les antigues estacions de bicing per les noves, la mobilitat es veurà afectada a diferents punts de la ciutat durant els propers tres mesos.

La Caseta de Jocs, oberta fins a la primavera

08/01/2019 - 15:21

Infància. L'espai familiar de jocs dinamitzat per Tata Inti als jardins de la Rambla de Sants segueix funcionant els caps de setmana com a mínim fins a l'abril.

Recollida d'avets de Nadal

03/01/2019 - 14:46

Nadal. Dona un nou ús al teu arbre de Nadal després de festes. Porta'l als 24 punts de recollida d'avets de Sants-Montjuïc.

Agenda

Mercat de la Terra als jardins de les Tres Xemeneies

Poble-sec. Cada dissabte al Poble-sec hi ha mercat de pagès organitzat per Slow Food Barcelona, habitualment amb música i diverses activitats paral·leles.

Quan:
Del 15/10/2016 al 26/01/2019
On:
Jardins de les Tres Xemeneies

«El trencanous»

Sants. El Centre de Dansa de Catalunya interpreta l'obra més coneguda de Txaikovsky sota la direcció de Roser Muñoz i Joan Boix.

Quan:
19/01/2019
On:
Centre Catòlic de Sants

La Pulpe: «Una dona en el mirall»

Teatre. És la història de quatre dones —dues àvies i dues netes— que no troben el seu lloc a la societat, però tampoc no es troben a elles mateixes.

Quan:
19/01/2019
On:
La Lleialtat Santsenca

Els Tres Tombs surten de Montjuïc

Sant Antoni. Cavalls, ases i someres es concentren amb molts carruatges a la plaça de Puig i Cadafalch per iniciar la cavalcada que travessa el barri de Sant Antoni fins a la Rambla.

Quan:
19/01/2019
On:
Diversos carrers de l'Eixample

Us pot interessar

Webs d'interès