Districte deSants-Montjuïc

Festes de la Marina

Del 18 al 24 de juny, les Bacanals 2021 tornen a omplir els carrers, jardins i places de la Marina amb 47 activitats culturals i festives per a tots els públics. Reserveu-hi les vostres entrades gratuïtes!

Taula d'Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc

Totes i tots som corresponsables dels barris, la ciutat i el planeta que deixarem a les generacions futures. Implica’t en la resposta al canvi climàtic participant a la Taula d’Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc

El PDE inclou fins a 41 mesures per a la dinamització i transformació socioeconòmica de Sants-Montjuïc de 2017 a 2021), apostant per l’economia plural, diversa i sòlida, tant en sectors d’activitat com en matèria de distribució de riquesa, que tingui com a raó de ser la satisfacció de les necessitats del veïnat.

Sants-Creu Coberta, tots els caps de setmana

El carrer de Sants i Creu Coberta, l'eix cívic i comercial de 2 km que uneix Sants-Badal amb la plaça d'Espanya, estarà tallat a la circulació i reservat al passeig tots els dissabtes i diumenges entre les 9 i les 20 h. Caminem, juguem, xerrem o llegim... sense fum ni motors en marxa!

 

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

Pressupostos Participatius 64

Sants-Montjuïc, el districte amb més votants als pressupostos participatius

21/06/2021 - 14:53

. Els cinc projectes escollits són la millora del Parc de l'Espanya Industrial, del camp d'esports Julià de Capmany, la pacificació del Sants antic, els accessos a Montjuïc i les pantalles als camps de futbol.

local d'oci nocturn

Mesures contra la covid-19: reobre l’oci nocturn

18/06/2021 - 11:53

Covid-19. A partir del 21 de juny hi ha novetats en les mesures aplicades en l’oci nocturn, la restauració i les trobades socials.

Baner_OposJardinera_ambURL_670x338mm_flor

"Soc dona, soc jardinera"

16/06/2021 - 20:07

Ocupació. Amb l'objectiu d'augmentar la presència de dones entre els professionals del manteniment del verd, Parcs i Jardins ha posat en marxa una oferta pública de 76 places d’auxiliar de jardineria.

Sant-Joan3

Casetes de petards i revetlles

21/06/2021 - 14:10

Sant Joan. Als barris de Sants-Montjuïc hi ha autoritzades cinc revetlles al carrer i una quinzena de casetes de venda de petards.

Agenda

Ruta teatralitzada pel comerç antic 'Viatge a la botiga de l'àvia'

Comerç. Durant aquesta ruta es podrà viatjar al passat, recuperar els sabors i les olors que envoltaven la Creu Coberta i la Carretera de Sants just abans de l’Exposició Universal de 1929.

Quan:
Des de 19/06/2021 al 26/09/2021
On:
Lloc de sortida: Creu Coberta Meeting Point

Tarda de dansa amb Leftovers i Kübik

Dansa. L’Espai Jove La Bàscula surt al carrer amb dos espectacles de dansa amb motiu de les Bacanals de Barcelona.

Quan:
23/06/2021
On:
Jardins Can Farrero

"Bcn 1965-1975. Una mirada des de la intel•ligència artificial"

Exposició. Amb la muntanya de Montjuïc com a eix conductor, la mostra proposa una visita a la Barcelona del tardofranquisme a través d’imatges d’arxiu.

Quan:
Des de 28/05/2021 al 13/02/2022
On:
Castell de Montjuïc

'Mirades insubmises: lectures de la col·lecció en clau LGTBI'

LTBI. Les 'Mirades insubmises' són recorreguts que interpel·len una selecció de peces del museu amb una lectura disruptiva.

Quan:
Des de 19/06/2021 al 17/07/2021
On:
Museu Nacional d'Art de Catalunya

Us pot interessar

Webs d'interès