Districte deSants-Montjuïc

Pausa

El districte cultural

Teatre, música, circ, dansa i cinema infantil i documental de qualitat, tot gratuït i amb reserva prèvia. Consulta la programació del Barcelona Districte Cultural aquest trimestre al Casinet d'Hostafrancs, el Centre Cultural Albareda i la Sala Maremar.

A Barcelona, com a casa

A casa, sabem fer equip. Cuidem el que compartim, llencem cada cosa al seu contenidor i deixem les coses al seu lloc. Barcelona també és casa nostra.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. L'objectiu és unir les persones amb els recursos per emprendre, impulsar un negoci, formar-se o trobar feina.

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Notícies

Trenquem el sostre de vidre h

8M a Sants-Montjuïc

21/02/2024 - 15:35

Els equipaments i les entitats de Sants-Montjuïc commemoren el Dia Internacional de les Dones amb una cinquantena d'activitats culturals i comunitàries del febrer a l'abril.

Sants escenari literari 2024 a

Sants, escenari literari

20/02/2024 - 12:29

Del 20 de febrer al 23 d’abril se celebra la segona edició d'aquest emocionant cicle de passejades literàries i presentacions de llibres que converteixen el barri de Sants en protagonista.

L'Escacs Comtal Club, distingit com a entitat centenària

22/02/2024 - 19:40

El Saló de Cent ha estat escenari de l’entrega solemne de distincions a 32 entitats i institucions centenàries de la ciutat, entre elles el club d'escacs que des del 2006 té seu al Centre Cívic El Sortidor.

congressistes-arribant-al-mobile-worl

Dispositiu de mobilitat i seguretat per al Mobile World Congress 2024

22/02/2024 - 15:10

Hi haurà un servei d’autobús llançadora que connectarà l’avinguda de la Reina Maria Cristina i la Fira Gran Via, on té lloc l’esdeveniment.

Agenda

Festival de Feminisme i (contra) Cultura 'Ruda'

Cultura i feminisme. Hi participaran Míriam Cano, Txell Feixas, Tatiana Dunyó, Gemma Ruiz, Natza Farré i Adriana Fuertes, entre moltes altres.

Quan:
Des de 22/02/2024 al 25/02/2024
On:
La Carbonera Espai de Llibres

‘Venerades i temudes. El poder femení en l’art i les creences’

Art i feminitat. Un viatge a través de 5.000 anys de creences del poder espiritual: des de la divinitat hinduista Xakti fins a Oxun, l’'orixá' de la fertilitat en la cultura ioruba de Nigèria.

Quan:
Des de 21/02/2024 al 16/06/2024
On:
CaixaForum Barcelona

Maria Hein

Pop. La cantant presenta el seu segon disc, ‘Tot allò que no sap ningú’.

Quan:
29/02/2024
On:
Sala Apolo - La 2

Cultura Contra la Barbàrie: gala solidària amb Palestina

Concert solidari. Amb Queralt Lahoz, Said Muti, Natalia Abu-Sharar, Las Karamba, Sara Socas, Zoo DJ set, Las Bajas Pasiones, Ana Brenes, Rossina Castelli i Check Point Clown.

Quan:
25/02/2024
On:
Sala Paral·lel 62

Us pot interessar

Webs d'interès