None

Infància. Dins del cicle d'espectacles familiars del darrer diumenge de mes al Casinet, el 18 d'abril la companyia Tutatis i Transeduca ens porten aquest espectacle de poesia visual i música per connectar amb cada emoció.

Diumenge 18 d'abril

El monstre de colors

Cia. Tutatis i Transeduca

El color groc vol dir que estàs content, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por... El verd... Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posa-les en ordre. Adaptació teatral d''El monstre de colors', l’obra d’Anna Llenas. Una posada en escena plena de poesia visual i música que ens ajudarà a connectar amb cada emoció. Espectacle familiar, de 2 a 7 anys.

Entrades exhaurides.


Diumenge 21 de març

Mans 

Cia. Fes-t’ho com vulguis

‘Mans’ és un espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s’escampa a tot el cos; la música que tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l’espai i també la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot.MANS convida a fer un viatge a mons reals i mons fantàstics. A somiar. A pensar. A escoltar. A riure.


Diumenge 28 de febrer

El peix irisat 

Cia. Tanaka Teatre

‘El peix irisat’ és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates brillants i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres. Basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister.


Diumenge 31 de gener

Naguis & Bobas

Cia. Circ Los

Naguis i Bobas són uns personatges molt divertits, inspirats en els pallassos clàssics. L’objectiu és simple: fer un concert… i el fan, però en el camí es topen amb equilibris sobre el rulo, verticals, funambulisme, acrobàcies, màgia i sobretot, molt humor. És un espectacle de circ, sense text i amb música en directe (piano, baix, trompeta, tuba i fiscorn).

A partir de 3 anys.

Horaris

Diumenge 31 de gener: 'Naguis & Bobas' amb Cia. Circ Los

Naguis i Bobas són uns personatges molt divertits, inspirats en els pallassos clàssics. L´objectiu és simple: fer un concert... i el fan però en el camí es topen amb equilibris sobre el rulo, verticals, funambulisme, acrobàcies, màgia i sobretot, molt humor. És un espectacle de circ, sense text i amb música en directe (piano, baix, trompeta, tuba i fiscorn). A partir de 3 anys.

Diumenge 28 de febrer: 'Peix Irisat' amb Cia. Tanaka Teatre

El Peix Irisat és l´animal més bonic de tot l´oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d´escates brillants i un munt d´amics com l´estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres. Basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister. Espectacle familiar, de 2 a 8 anys.

Diumenge 21 de març: 'Mans' amb Fes-t'ho Com Vulguis

'Mans' és un espectacle visual ple d´imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges.El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s´escampa a tot el cos; la música que tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l´espai i també la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot.MANS convida a fer un viatge a mons reals i mons fantàstics. A somiar. A pensar. A escoltar. A riure. Espectacle familiar, a partir de 3 anys.

Diumenge 18 d'abril: 'El monstre de colors' amb Cia. Tutatis i Transeduca

El color groc vol dir que estàs content, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por... El verd... Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posa-les en ordre. Adaptació teatral d''El monstre de colors', l’obra d’Anna Llenas. Una posada en escena plena de poesia visual i música que ens ajudarà a connectar amb cada emoció. Espectacle familiar, de 2 a 7 anys.

Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs

Adreça:
C Rector Triadó, 53
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Hostafrancs
Població:
Barcelona