Exposició. El Meeting Point de Creu Coberta convida a reflexionar sobre el canvi climàtic i els reptes de la sostenibilitat, perquè són responsabilitat de tothom.

Aquesta exposició, pionera a Sants-Montjuïc, explica el que podem arribar a viure les futures generacions si no aturem el canvi climàtic. L’objectiu és sensibilitzar tots els visitants del Meeting Point perquè coneguin què pot passar i què hi podem fer, ja sigui en la nostra vida diària a Hostafrancs, a Barcelona o en els nostres països respectius d’origen, si és que la visita un turista.

Entorn a l’exposició s’articularà un ampli ventall d’activitats de debat de la crisi climàtica: la gestió de l’aigua, l’estalvi energètic, el turisme sostenible… La sostenibilitat és un principi fonamental dels processos de planificació i construcció per assegurar que l’energia i l’aigua s’utilitzen de manera eficient. Des del comerç de Creu Coberta, des dels empresaris de base i la ciutadania organitzada, han volgut posar la primera pedra en aquesta direcció.

L’exposició és accessible a persones amb problemes de visió, ja que inclou beacons col·locats per la Xarxa Oberta, tal i com ja s’ha implementat en els comerços de Creu Coberta.

Horaris


Exposició sobre sostenibilitat al Meeting Point de Creu Coberta.
Reptes de futur, problema climàtic, canvi global, responsabilitat
de tothom.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Creu Coberta Meeting Point

Adreça:
C Rector Triadó, 53
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Hostafrancs
Codi postal:
08014
Població:
Barcelona