Cabaret Tropicana | Sants-Montjuïc

Espectacle prorrogat

Espectacles. El color i l’essència de Cuba tornen a Barcelona després de 26 anys.

El Cabaret Tropicana torna a Barcelona després de 26 anys d’absència dels escenaris de la ciutat. Una espectacular posada en escena amb cinquanta artistes transitaran per l’essència de Cuba a través de la història de la seva música.

La companyia està integrada pels artistes titulars de l’espectacle a Cuba, dirigits pel gran mestre Juan Armando Pérez Sánchez, el “Jimagua”, un referent internacional i el gran artífex de l’èxit de Cabaret Tropicana durant els últims anys.

Horaris


Després de 26 anys, l'autèntic Cabaret Tropicana torna a Barcelona. Una gran notícia, ja que sens dubte Cabaret Tropicana omplirà d'alegria i color la nit de la ciutat.

Un espectacle singular, amb una espectacular posada en escena i 50 artistes que interpretaran l'essència de Cuba a través d'un recorregut per la Història de la seva música.

La companyia està composta pels artistes titulars de l'espectacle a Cuba, dirigits pel gran mestre Juan Armando Pérez Sánchez, el "Jimagua". Un referent internacional i el gran artífex de l'èxit de Cabaret Tropicana durant els últims anys.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Teatre Apolo

Adreça:
Av Paral.lel, 59*61
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona