Exposició. L'artista Clara Nubiola ha recollit les opinions del veïnat del barri de Sants i les ha plasmat a les parets de la sala d'exposicions.

Imagina una paret blanca. Imagina un pinzell que escriu. Imagina una sala plena d’opinions... les opinions dels altres. En aquesta exposició l’artista importa poc. És un instrument que recol·lecta respostes i les transcriu en una paret. Una paret blanca.

L’artista Clara Nubiola ha recollit opinions i comentaris de la ciutadania sobre el barri de Sants per preparar aquesta exposició. I ho continua fent, amb unes postals en blanc sobre les quals pots escriure la teva per sumar-la a la mostra. Dissabte 17 d'abril a partir de les 10 h, aquestes postals seran al carrer de Sants, davant del centre cívic, per recollir encara més opinions sobre el barri.

Finalment, Clara Nubiola ofereix visites comentades a l'exposició, en què explicarà el plantejament i alguns detalls sobre les opinions rebudes. Per a aquestes visites, cal reserva prèvia (a través d'aquests links):

Horaris

Imagina una paret blanca. Imagina un pinzell que escriu. Imagina una sala plena d’opinions... les opinions dels altres.

En aquesta exposició l’artista importa poc. És un instrument, que recol·lecta respostes i transcriu en una paret. Una paret blanca.

I tu, què n’opines?

Centre Cívic Cotxeres de Sants - Sala d'Exposicions Lluïsa Franch

Adreça:
C Sants, 79*83
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Població:
Barcelona