Exposició. Els treballs poètics són accessibles mitjançant codis QR instal·lats a l'espai expositiu per poder escoltar la poesia mentre es miren els quadres.

Una nova exposició coral del  Col·lectiu d'Artistes de Sants que presenta una selecció d'artistes plàstics i poetes que han treballat de manera individual sobre el binomi silenci i soroll, i totes les tensions que es generen entre aquests dos pols oposats i complementaris.

Artistes participants: Júlia Badal, Natàlia Carrasco, Nurya Khano, Manel Klose, Josep Olivares, Joan Pallarola, Marta Puigcerver, Ma. Helena Roig, Isabel Sanmartin, Neus Silvestre i Alpe Conceptes Plastificats.

Horaris

Una nova exposició coral del Col.lectiu d’Artistes de Sants que presenta una selecció d’artistes plàstics i poetes que han treballat de manera individual sobre el binomi Silenci i Soroll i totes les tensions que es generen entre aquests dos pols oposats i complementaris.

Els treballs poètics seran accessibles mitjançant codis QR instal.lats a l’espai expositiu per poder escoltar la poesia mentre es miren els quadres.

Artistes participants

alpe conceptes plastificats, Júlia Badal, Natàlia Carrasco, Nurya Khano, Manel Klose, Josep Olivares, Joan Pallarola, Marta Puigcerver, Ma. Helena Roig, Isabel Sanmartin i Neus Silvestre.

La Lleialtat Santsenca

Adreça:
C Olzinelles, 31
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Població:
Barcelona