Dansa. 4 Estudiants del Conservatori Superior de Dansa presenten els seus projectes a la final del Premi de Dansa 2019.

Finalistes

  • (Un)certain Journey de Sivgin Dalkilic
  • Meohadim de Jacob Gómez Ruiz
  • Jellyfish d’Ana Borrosa
  • LUA° d’Andrea Jiménez

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre és una iniciativa del Conservatori Superior de Dansa (CSD). L’objectiu del premi és potenciar la creació, facilitar la inserció laboral i donar a conèixer els joves coreògrafs i intèrprets graduats de l’Institut del Teatre.

En acabar la funció, el jurat entregarà els premis a la Millor Ballarina, el Premi del SAT, el Premi del Públic i el Premi a la coreografia guanyadora, que rebrà la dotació econòmica i l’ajut per desenvolupar la proposta per ser estrenada en la programació del Festival Grec 2020.

El jurat 2019 del Premi de Dansa està format per la directora general de l’Institut del Teatre, Magda Puyo; el director del Grec Festival de Barcelona, Francesc Casadesús; la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit; la directora d’IT Dansa, Catherine Allard; el director del Conservatori Superior de Dansa, Alexis Eupierre; la directora del Conservatori Professional de Dansa, Marina Escoda i els coreògrafs Kotomi Nishiwaki, Roberto Olivan, Rosa Maria Plans i Mireia de Querol.

Entrada lliure. Entrades disponibles a les escoles i Institut del Teatre (aforament limitat).

Horaris

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 59
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona