Joc de pistes. Apunta't via l'instagram del Punt infoJOVE de Sants-Montjuïc; envia'ls un missatge i t'explicaran com participar en el joc.

Si t’agraden els jocs de pistes i misteris, no et perdis el joc en línia gratuït “Els black mysteries del PIJ i el JIP que organitza el Punt infoJOVE de Sants-Montjuïc del 13 al 16 de juliol.

Si vols formar part de l’equip d’investigadors i investigadores i resoldre els misteris ocorreguts a l’oficina del PIJ, no t’ho pensis: apunta’t! Entra a l’instagram del PIJ, envia’ls un DM, i t’explicaran com participar en els Black Mysteries de Sants-Montjuïc! Per a més informació, truca al 932914254 o envia un correu a elpunt@bcn.cat

Horaris


Si ets d'aquelles persones que el hi encanta resoldre crims, misteris, descobrir la veritat amagada i atrapar als assassins... Aquest és el teu joc!
Resol els misteris del PIJ i del JIP, ens han passat coses molt estranyes a l'oficina, al pati del teu institut, inclús a les xerrades que fem!
Si vols formar part del nostre equip d'investigadors i investigadores... Apunta't! Envia'ns un DM i t'explicarem com participar als Black Mysteries de Sants-Montjuïc!

A través del canal d'Instagram del PIJ de Sants Montjuïc

Adreça:
C Muntadas, 5
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Codi postal:
08014
Població:
Barcelona