Poble-sec. Activitat oberta a veïns i veïnes de totes les edats i a entitats del barri que vulguin venir a la plaça a jugar o a proposar alguna activitat.

Dijous a la tarda, de 17.30 a 20.30 h, la plaça de Santa Madrona esdevé un espai de trobada veïnal a través de jocs de taula, des d'una mirada comunitària, intergeneracional i intercultural. Aquesta activitat de dinamització setmanal va arrencar el 18 de febrer i s'allargarà fins al juliol. Es duu a terme gràcies a l’impuls de l’Associació d’Amics de Santa Madrona, el Centre de Dia Poble-sec, l’equip d’educadors i educadores de convivència i prevenció del Districte de Sants-Montjuïc i el Pla Comunitari del Poble-sec, amb el suport i finançament de Pla de Barris del Poble-sec i la dinamització de la cooperativa Raons Públiques.

Algunes setmanes comptem amb la col·laboració d'alguna entitat més especialitzada, com aquest 28 d'abril, en què aprenem a jugar a escacs amb l'Escacs Comtal Club. Vine a la plaça de Santa Madrona, t'hi esperem!

Horaris

L’activitat és oberta a veïns i veïnes de totes les edats i a entitats del barri que vulguin venir a la plaça a jugar o a proposar alguna activitat

A la plaça Santa Madrona

Adreça:
Plaça de Santa Madrona, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona