Espectacles. Després de tres mesos de pausa obligada per la covid-19, la Lleialtat torna amb una sèrie d’activitats presencials els dissabtes de juliol amb espectacles familiars, circ, llibres i vermuts musicals

La Lleialtat reprèn la programació cultural després de tres mesos de pausa obligada per la covid-19, amb una sèrie d’activitats presencials els dissabtes de juliol amb espectacles familiars, circ, llibres i vermuts musicals per recuperar la cultura de base com a eix vertebrador. Per evitar la concentració de persones, per assistir a totes les activitats us demanem que feu reserva prèvia.

Dissabte 4 de juliol
“Only Brother” (11 h), espectacle de clown per a tots els públics.
Un personatge amb barret, gavardina i una misteriosa maleta s’infiltra entre el públic. És en Rudy, un excèntric clown que té una única missió: portar-te a una dimensió paral·lela on tot és possible. Habilitats, emocions i molt bon humor! Un espectacle de la companyia: Panettone Brothers.

Dissabte 11 de juliol
“De Carajillos” (12 h), vermut musical.
De Carajillos és una banda resident a la Lleialtat amb gust de rumba, cúmbia, reggae i ska formada per guitarra, saxo, acordió, cel·lo, baix i calaix-bateria que ofereix unes lletres que parlen del dia a dia i de l’art del carrer. Concert amb el servei de barra de La Capirota, el cafè cooperatiu de la Lleialtat.

Dissabte 18 de juliol
“I Biscotti” (11h), el cercle dels lectors i lectores.
“I Biscotti”−galeta en italià− és un projecte per compartir l’amor per la lecturaentre els nens i nenes tot publicant les ressenyes dels seus llibres preferits en forma d’àudio i en l’idioma que ells prefereixin i se sentin més còmodes. Una trobada per parlar de llibres i estimular la creativitat i la imaginació. Els llibres seran aportats pels organitzadors de l’activitat.

“L’abdominable gallina nauseabunda” (12 h), vermut musical en acústic.
La música de Gallina destil·la urgència i vitalitat a parts iguals; la banda de Sants pren nota de tota l’efervescència que l´envolta per compondre cançons plenes d´energia, crítica i poesia punk. El seu so beu del punk americà i del grunge dels noranta amb influències de la més pura tradició Santsenca pel to inconformista de les lletres. Gallina són capaços de comprimir tota l’absurditat del dia a dia en petites càpsules aptes per al consum humà i animal. Concert amb el servei de barra de La Capirota, el cafè cooperatiu de la Lleialtat.

Horaris


Programació:

- Dissabte 4 de juliol
Only Brother
Espectacle de clown per a tots els públics.

Un personatge amb barret, gavardina i una misteriosa maleta s'infiltra entre el públic. És en Rudy, un excèntric clown que té una única missió: portar-te a una dimensió paral·lela on tot és possible. Habilitats, emocions i molt bon humor! Un espectacle de la companyia: Panettone Brothers.

- Dissabte 11 de juliol
De Carajillos
Vermut musical.
De Carajillos és una banda resident a la Lleialtat amb gust de rumba, cúmbia, reggae i ska formada per guitarra, saxo, acordió, cel·lo, baix i calaix-bateria que ofereix unes lletres que parlen del dia a dia i de l'art del carrer. Concert amb el servei de barra de La Capirota, el cafè cooperatiu de la Lleialtat.

- Dissabte 18 de juliol
L'abdominable gallina nauseabunda
Vermut musical en acústic.

La música de Gallina destil·la urgència i vitalitat a parts iguals; la banda de Sants pren nota de tota l'efervescència que l´envolta per compondre cançons plenes d´energia, crítica i poesia punk. El seu so beu del punk americà i del grunge dels noranta amb influències de la més pura tradició Santsenca pel to inconformista de les lletres. Gallina són capaços de comprimir tota l'absurditat del dia a dia en petites càpsules aptes per al consum humà i animal. Concert amb el servei de barra de La Capirota, el cafè cooperatiu de la Lleialtat.

La Lleialtat Santsenca

Adreça:
C Olzinelles, 31
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Codi postal:
08014
Població:
Barcelona