Infància. Aquest dissabte al matí, l'espai d'oci familiar i joc lliure Tata Inti per a infants de fins a quatre anys s'instal·la a la plaça de la Farga.

La carpa de Tata Inti ofereix un espai cuidat, tranquil, adequat i segur que s’instal·la durant unes hores a l’espai públic perquè les famílies puguin passar-hi una estona agradable amb els fills i filles d’entre 0 i 4 anys. Es tracta d’espais acollidors per a infants d’aquestes edats, on troben joguines i materials poc estructurats d’origen natural que desperten llur imaginació.

Horaris


La carpa de Tata Inti ofereix un espai cuidat, tranquil, adequat i segur que s'instal·la durant unes hores a l'espai públic perquè les famílies puguin passar-hi una estona agradable amb els fills i filles d'entre 0 i 4 anys. Es tracta d'espais acollidors per a infants d´aquestes edats, on troben joguines i materials poc estructurats d'origen natural que desperten llur imaginació.

Petit recinte on els nadons juguen lliurement, amb els pares vigilant-los des de la distància i el suport de dos professionals del món socioeducatiu especialitzats en petita infància, treball comunitari, intervenció social i educació respectuosa.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Plaça de la Farga

Adreça:
Pl Farga, 0
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Codi postal:
08014
Població:
Barcelona