Exposició. El Centre d'Atenció Diürna "La Marina" de la Fundació Pere Mitjans va organitzar un taller de fotografia. Els participants afirmen la validesa, l'art i la força de les seves particulars "FotoSensibilitats".

Partint d’un entorn perifèric de la ciutat de Barcelona i del mateix districte de Sants-Montjuïc, el Centre d’Atenció Diürna “La Marina” de la Fundació Pere Mitjans va organitzar un taller de fotografia per treballar alguns conceptes clau com la identitat, la comunitat, la pertinença, la memòria, la societat, la ciutat i els seus suburbis on cadascun dels i les participants ha pogut descobrir i trobar-se en un viatge intens i carregat de simbolisme.

Seguint l’instint explorador que mira el món i a si mateix a través de l’objectiu, les persones participants han traçat a través d’aquestes imatges un camí. Una deriva sobre la pell del barri, de la ciutat, entre els intersticis de la memòria, personal i col·lectiva, on conflueixen diversos temps, experiències, records, històries, intuïcions, inesperades descobertes…

L’exposició «Fotosensibles» mostra el resultat final d’aquest procés de trobada i reflexió, d’un treball realitzat en els darrers tres anys.

Horaris


"Fotosensibles" és una exposició col.lectiva del Centre d´Atenció Diürna La Marina – Fundació Pere Mitjans que presenta les mirades i trobades de creadors i creadores que reclamen i afirmen la validesa, l´art i la força de les seves particulars FotoSensibilitats.

Partint d´un entorn perifèric, com és el Barri de la Zona Franca, perifèric a la Ciutat de Barcelona i al mateix Districte de Sants-Montjuïc, el Centre d´Atenció Diürna "La Marina" de la Fundació Pere Mitjans va organitzar un taller de fotografia per treballar alguns conceptes clau com la identitat, la comunitat, la pertinença, la memòria, la societat, la ciutat i els seus suburbis on cadascun dels i les participants ha pogut descobrir i trobar-se en un viatge intens i carregat de simbolisme.

Seguint l´instint explorador que mira el món i a si mateix a través de l´objectiu, les persones participants han traçat a través d´aquestes imatges un camí. Una deriva sobre la pell del barri, de la ciutat, entre els intersticis de la memòria, personal i col·lectiva, on conflueixen diversos temps, experiències, records, històries, intuïcions, inesperades descobertes...

L´exposició «Fotosensibles» mostra el resultat final d´aquest procés de trobada i reflexió, d´un treball realitzat en els darrers 3 anys.

La Lleialtat Santsenca

Adreça:
C Olzinelles, 31
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Codi postal:
08014
Població:
Barcelona