Espectacles. Espectacle de circ de carrer distingit amb un premi Zirkòlika.

Enric Petit i Tomàs Cardús es coneixen des que eren infants. Formats a l’Escola Rogelio Rivel de Barcelona i posteriorment a França, tots dos van desenvolupar una carrera brillant al món del circ per separat, i des del 2010 treballen junts al Circ Pistolet, el circ fundat per Petit.

Junts han fet espectacles com Cabaret Pistolet (2014), Incert (premi Zirkòlica al millor espectacle de circ de l’any 2014) i Suite Vivace (2016).

Amb Quan no tocàvem de peus a terra, que ara es presenta a Barcelona Districte Cultural, van guanyar el premi Zirkòlika al millor espectacle de circ de carrer del 2017.

Espectacle gratuït.

Horaris


Poesia de la memòria. Poesia del cos, el moviment i l´acrobàcia. Poesia de l´amistat.

Dos amics. Tots dos acròbates. Un passat en comú que va néixer quan s´enlairaven sobre unes fustes per aprendre a fer castells. I moltes ganes de jugar, de recordar com eren aquelles tardes de joc quan tot semblava possible, quan tot estava per escriure, quan els somnis podien fer-te volar fins a la lluna però encara no tocaves de peus a terra.

Dos amics que encara ho són. I que volen seguir jugant. I que continuen fent acrobàcies. I enlairant-se. I enfilant-se. I rodolant. I buscant l´equilibri. Dos amics que practiquen un joc còmplice, que es fa gran a partir de la confiança, que moltes vegades és fràgil i que, de vegades, s´ensorra, però que sempre es torna a aixecar. Com els castells.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cultural Albareda

Adreça:
C Albareda, 22*24
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona