Vida saludable. Volem trobar-nos als jardins de Can Farrero per celebrar, apropiar-nos i gaudir d'aquest espai.

Aquesta primavera us proposem unes activitats lúdiques pensades per a totes les edats i que estaran vinculades a la promoció de l’activitat física i la vida saludable.

• JOCS INFINITS
Adreçat a a persones adultes. De 18.30 a 19.30 h davant la Casa del Rellotge. A càrrec d’Alberto Costa i amb la col·laboració d’AryEsport. Treballarem amb el cos: l’equilibri, la força i la coordinació. Inscripció prèvia a informacio@casadelrellotge.net.

• TALLER DE PINTURA AMB CANIQUES
Adreçat a persones de 3 a 100 anys. Pista circular davant la Casa del Rellotge de 18 a 19 h. A càrrec de l’Associació Bisila. Crearem pintures semblants als estampats de les teles africanes.

• CIRCUIT D’HABILITATS EN BICICLETA
Adreçat a infants de 6 a 12 anys. De 18 a 21 h Pista de bàsquet a càrrec de Biciclot. Porta la teva bici i, si no en tens, nosaltres te la deixem!

Amb la col·laboració d’En Bici Sense Edat.

Horaris


Volem trobar-nos als jardins de Can Farrero per celebrar, apropiar-nos i gaudir d'aquest espai. Aquesta primavera us proposem unes activitats lúdiques pensades per a totes les edats i que estaran vinculades a la promoció de l'activitat física i la vida saludable.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Jardins Can Farrero

Adreça:
Pg Zona Franca, 116
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Marina de Port
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona