Pati obert els dissabtes a l'EBM Pau

08/09/2023 - 13:20

Els dissabtes 9 i 16 de setembre, l'Escola Bressol Municipal Pau, situada al Parc de l'Espanya Industrial (c. Muntadas, 1), obre les portes en horari de matí, de 10.30 a 13 hores, com a espai de llure educatiu i també com a part de la xarxa municipal de refugis climàtics.

Els patis oberts d’escoles bressol municipals s’adrecen principalment a infants fins als 6 anys acompanyats de les seves famílies o de persones adultes de referència. Els infants i les famílies, de manera lliure i autònoma, en un equipament de proximitat i a l’aire lliure, poden gaudir de racons de contes per a la petita infància (amb la participació del Consorci de Biblioteques de Barcelona), així com d’elements de joc ubicats als patis com sorrals i espais motrius, entre altres.

Aquest estiu, a més de l’EBM Pau, també han obert els seus patis en dissabte les escoles bressol Guinbó (la Bordeta) i Nic (el Poble-sec). Aquests dos dissabtes de setembre el servei es limita a l’EBM Pau. La nova temporada de patis oberts d’escoles bressol municipals, curs 2023-2024, es posarà en marxa durant el mes d’octubre.

Els refugis climàtics són espais que proporcionen confort tèrmic a la població i s’adrecen a persones vulnerables a la calor i al fred (nadons, persones majors de 75 anys, persones malaltes cròniques i persones amb pocs recursos).

Més informació