6è Concurs de dibuix infantil per Sant Jordi

07/04/2021 - 09:38

Sant Jordi. Poden participar-hi tots els nens i nens de 3 a 12 anys de la Marina.

La Marina Viva convoca la sisena edició del Concurs de dibuix infantil de Sant Jordi, en què poden participar tots els nens i nenes de 3 a 12 anys. Per fer-ho, caldrà que els nens i nenes lliurin el seu dibuix al Centre Cívic La Cadena o al Centre Cívic Casa del Rellotge no més tard del 16 d'abril. Els guanyadors o guanyadores de les 6 modalitats del concurs rebran un lot complet de dibuix.

Cada participant només podrà lliurar un dibuix en un full de DIN-A4 utilitzant qualsevol material artístic (ceres, un collage, temperes…). En el revers del full, hauran de constar-hi les dades personals: nom i cognoms, edat, telèfon, escola, ludoteca o esplai.

Un cop acabi el termini de lliurament de les obres, un jurat conformat per professionals de la Ludoteca Casa dels Colors, el Centre Cívic Casa del Rellotge i La Marina Viva valoraran i escolliran els 10 dibuixos finalistes de cadascuna de les sis categories del concurs.

  • Per a nens i nenes de 3 a 5 anys.
  • Per a nens i nenes de 6 a 8 anys.
  • Per a nens i nenes de 9 a 12 anys.
  • Per a nens i nenes de l’Escola Mare de Déu de Montserrat.
  • Primària.
  • Secundària

Seguidament, del 20 al 22 d’abril, es podrà votar els 10 finalistes de cada categoria a través del Facebook de La Marina Viva, fent un ‘like’ al dibuix.

El dia de Sant Jordi, 23 de d’abril, a les 18 h, es farà l’acte d’entrega dels Premis de les 6 modalitats del concurs a la Casa del Rellotge.

Els dibuixos finalistes de cada categoria s’exposaran al vestíbul del Centre Cívic Casa del Rellotge.