Acompanya gent gran i persones amb mobilitat reduïda

10/10/2018 - 22:23

Poble-sec. Ets una persona gran? Ets sents sola o sol? Necessites ajuda per baixar al carrer? O t'agradaria fer voluntariat per ajudar aquestes persones?

Els programes d'Acompanyament a la Gent Gran i Baixem al Carrer, organitzats des de la Coordinadora d'Entitats, permeten que els veïns i veïnes del Poble-sec s'ajudin mútuament. Es basen en el voluntariat de tothom que vulgui ajudar persones grans o amb problemes de mobilitat, fent-les companyia o ajudant-les a baixar al carrer. Tot contra l'aïllament de veïns i veïnes a casa seva pel fet de no tenir ascensor o no tenir ningú amb qui sortir a passejar o passar una estona entretinguda. Convertim la soledat en somriures.

Si tens una mica de temps lliure i vols ajudar el veïnat que ho necessita, apunta’t com a voluntari o voluntària en aquests programes del barri. Només has de trucar al telèfon 934 432 172 o enviar un correu electrònic a l’adreça que correspongui, acompanyament@poblesec.org o baixemalcarrer@poblesec.org. Les persones voluntàries fan sortides al carrer o bé companyia al domicili de les persones beneficiàries dels programes. Ningú paga ni cobra perquè tot es basa en l’intercanvi d’experiències i el voluntariat. No ho dubtis més i contacta-hi ja per provar-ho: t’agradarà.

Si ets una persona gran que se sent sola o sol, truca’ns i et vindrem a veure a casa, sortirem a passejar amb tu i/o farem sortides amb altres persones. Contacta també amb el 934 432 172 o envia un correu a baixemalcarrer@poblesec.org si necessites ajuda per baixar al carrer, tinguis l’edat que tinguis.

Aquests programes són possibles sobretot amb la vostra col·laboració, però també a la de l’EAP CAP Les Hortes, els Amics de la Plaça de Santa Madrona, l’Obra Social de “la Caixa”, Bizcabar Fundació, la Fundació Privada Cottet-Mor, l’Arxiprestat Rambla/Poble-sec, Càritas Diocesana, la Generalitat de Catalunya, la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona, a més de tota l’organització a càrrec de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.