Albareda, districte musical

31/01/2019 - 15:20

Poble-sec. Ferran Palau presenta la música ingràvida, vaporosa, borrosa i hipnòtica del seu tercer àlbum en solitari, 'Blanc', aquest divendres en concert al Centre Cultural Albareda (20 h).

El circuit de Barcelona Districte Cultural apropa la cultura als barris i aquests mesos omple el Centre Cultural Albareda de concerts, cinema musical, i també dansa i circ. La temporada comença amb el concert de pilotes de la Big Band Basket Beat Barcelona i acabarà amb el concert 'Blanc' de Ferran Palau. En aquests quatre mesos, hi podreu gaudir de dues projeccions de cinema documental musical (festival In-Edit), un espectacle de dansa i un altre de circ.

Concert: Bots pel canvi
Divendres 1 de febrer a les 18.30 h

Documental: El passat és un error
Dijous 14 de febrer a les 19.30 h

Dansa: Almazuela
Dissabte 16 de febrer a les 17.00 h

Circ: Quan no tocàvem de peus a terra
Dissabte 9 de març a les 17.30 h

Concert: Una mujer fue la causa
Divendres 22 de març a les 20.00 h

Concert: Músiques en trànsit
Divendres 5 d’abril a les 20 h

Documental: Matangi / Maya / M.I.A.
Dijous 11 d’abril a les 19.30 h

Concert: Blanc
Divendres 12 d’abril a les 20.00 h
Ingràvida, vaporosa, borrosa, hipnòtica: així defineix Ferran Palau la música del seu tercer àlbum en solitari, Blanc, escrit en deu cançons que busquen acaronar a qui les escolta i submergir-lo en una immensitat dibuixada amb núvols de cotó i coixins de plomes, la immensitat que separa l’infinit del no-res, un espai que s’omple de somnis que apel·len al subconscient i al qual només la imaginació tranquil·la i reposada pot dotar de significat.