La cooperativa Alencop s'estrena a l'Eixample

30/11/2017 - 13:08

Recollida de residus. A partir de l'1 de desembre, la cooperativa Alencop, que ofereix un servei gratuït de recollida a domicili de tota mena de ferralla i electrodomèstics, comença a oferir els seus serveis als barris de la Dreta, la Sagrada Família i el Fort Pienc.

A partir de l'1 de desembre, la cooperativa Alencop, que ofereix un servei gratuït de recollida a domicili de tota mena de ferralla i electrodomèstics, comença a oferir els seus serveis als barris de la Dreta, la Sagrada Família i el Fort Pienc. Alencop realitza també altres tasques com el buidatge de naus, locals i pisos sota pressupost. El transport que utilitzen és sostenible, amb tricicles elèctrics.

 

Alencop és una cooperativa d’iniciativa social d’integració d’un col·lectiu de treballadors immigrants en risc d’exclusió social que treballa en l’àmbit del reciclatge i la reutilització amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Fins ara ha realitzat la seva activitat als districtes de Sant Martí i Sant Andreu i a partir de desembre inicia servei a tres barris de l’Eixample, amb la voluntat de donar cobertura a tot el districte properament.

El servei ofert per la Cooperativa Alencop recull des de ferros i derivats (banyeres, bicicletes, cables elèctrics, cadires, cadenats, aixeteria, alumini d’estructures de pladur, claus, eines de treball agrícola, endolls i interruptors, escales metàl·liques, estris de cuina, mobiliari metàl·lic, prestatgeries i somiers) i residus d’aparells elèctrics i electrònics (agendes electròniques, altaveus, aparells d’aire condicionat, aparells de música, assecadores, auriculars, calderes, forns, joguines electròniques, mòbils, neveres, ordinadors, petits electrodomèstics, rentadores, televisors, rentavaixelles, tauletes tàctils i termos d’aigua calenta).

L’horari d’atenció i de recollida de material és de dilluns a divendres de 9 a 20 h i dissabtes de 9 a 14h. El servei es sol·licita mitjançant una trucada telefònica o un correu electrònic: 93 611 92 01 – info@alencop.coop.