Alteracions a la mobilitat per la 12a Cursa Lluís Companys

10/10/2019 - 15:51

Mobilitat. Si vas a Montjuïc aquest dissabte 19, et trobaràs afectacions de trànsit a causa de la Cursa Lluís Companys.

Amb motiu de la celebració de la Cursa i Caminada Lluís Companys, que té lloc aquest dissabte 19 d’octubre, hi haurà alteracions en la mobilitat de vehicles i persones a la zona de l’Estadi i de l’Anella Olímpica a partir de les 9 i fins a les 10.30 h.

El recorregut de les dues voltes de 4 km de la Cursa serà el següent:

Interior de l’Estadi Olímpic, Nemesi Ponsati, Minici Natal, pl. d’Europa, vial de connexió amb el carrer Pierre de Coubertin des de l’esplanada de l’Anella Olímpica, carrer Pierre de Coubertin, carrer dels Jocs del 92, avinguda de l’Estadi, passeig Olímpic, Vial d’accés a l’Olivera, interior de l’Estadi Olímpic.

Ocupació de calçades:

  • Avinguda de l’Estadi: carril bus de la calçada ascendent (sentit Llobregat – Besòs) del tram comprès entre Jocs del 92 i pg. Olímpic. Els corredors utilitzaran el carril bus i el trànsit rodat circularà pel segon carril de marxa ascendent.
  • Passeig Olímpic: calçada descendent (sentit muntanya – mar) del tram comprès entre l’avinguda de l’Estadi i la calçada d’accés a l’Estadi Olímpic (vial d’accés a l’Olivera), per la línia divisòria de sentits de circulació. Els corredors només ocuparan el sentit descendent i el sentit ascendent quedarà obert al trànsit rodat.
  • Jocs del 92: la circulació quedarà tallada a la calçada ascendent (sentit mar –muntanya) del tram entre el carrer de Pierre de Coubertin i l’avinguda de l’Estadi, per la línia divisòria de sentits de circulació. Els corredors només ocuparan el sentit ascendent i el sentit descendent quedarà obert al trànsit rodat.

La resta del circuit s’aïllarà amb l’antelació mínima suficient per garantir el buidatge de vehicles que hi circulin.