Aquest setembre descobrim Sants amb el Barnatresc

01/08/2019 - 10:21

Caminades. Al setembre, no només torna el curs escolar! El calendari del Barnatresc recupera les ja tradicionals caminades i, aquest mes, toca caminar per Sants.

El proper 15 de setembre, conjuntament amb el Centre Excursionista de Sants, organitzem la caminada de Sants – Marxa Nòrdica. La sortida i l’arribada serà al parc de l’Espanya Industrial, al voltant de les 9:00 hores i els participants han de recórrer 12 quilòmetres. En aquest cas, l’avituallament i el control de pas estan situats als Jardins de la Vil·la Amèlia.

Voleu practicar la marxa nòrdica?

En aquesta caminada teniu dues opcions, podeu fer l’itinerari pel sistema tradicional o podeu conèixer aquesta nova modalitat de caminar. Si us interessa la marxa nòrdica us proporcionarem gratuïtament uns bastons propis d’aquesta activitat i un monitor que us donarà les indicacions de com es practica i us acompanyarà al llarg de la caminada. Per rebre les indicacions del monitor i per recollir els bastons de la organització heu de venir al punt de sortida a les 8:00 del matí.

Reduïm residus

L’organització del Barnatresc vol contribuir a la millora del medi ambient amb la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l’aigua que es dóna a les caminades. Per aquest motiu, des del 2011 s’han suprimit, tant als controls de pas com a l’arribada, les botelles de plàstic representant així una reducció d’uns 50.000 envasos de plàstic anuals.

Recorregut de la Caminada de Sants

Parc de l’Espanya Industrial, c. Watt, c. Autonomia, c. Riego, pl. Joan Peiró, c. Comtes de Bell-lloc, Jardins de Magalí, c. Vallespir, c. Cabestany, pl. de la Concòrdia, c. Dr. Ibáñez, c. Can Segalar, av. Diagonal, c. Numància, pl. Prat de la Riba, c. Buïgas, c. Castellnou, pl. Joaquim Pena, c. Milanesat, c. Escoles Pies, c. Alacant, c. Ganduxer (separació MN), pl. Ferran Casablancas, c. Maó, jardins de can Altamira, c. Mandri, c. Bigai, pl. Bonanova, pg. Sant Gervasi, c. Craywinckel, c. Hurtado, c. Marmellá, parc del Putxet, c. Homer, c. Pàdua, c. Corint, c. Valls i Taberner, pl. Boston, pg. Hercegovina, parc de Monterols, pl. Adrià, c. Vallmajor, c. Freixa (unió MN), c. Castelló, jardins de can Castelló (Control de pas i avituallament), Via Augusta, c. Calvet, c. Johan Sebastian Bach, pl. Gregori Taumaturg, c. Ganduxer, jardins de Piscines i Esports, c. Dr. Fleming, carretera de Sarrià, av. Josep Tarradellas, c. Entença, la Model, c. Consell de Cent, parc de l’Escorxador, c. Consell de Cent, c. Torre d’en Damians, c. Ermengarda, pl. Pérez Moya i parc de l’Espanya Industrial.