XXX Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants

08/11/2018 - 11:28

Cinema. Vine a celebrar el 30è aniversari de la Marató a les Cotxeres de Sants.

Els amants del gènere fantàstic i de terror teniu una cita ineludible del 12 al 17 de novembre al Centre Cívic Cotxeres de Sants, on té lloc la 30a edició de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants i el 20è Concurs de curts fantàstics i de terror.

La Marató comença dilluns 12 a l’Auditori de les Cotxeres de Sants amb una sessió inaugural protagonitzada pel film de terror clàssic The Rock Horror Picture Show (Regne Unit, 1975), seguit d’una projecció panoràmica de més de 70 curts de directors i directores de fins a 12 països que s’allargarà fins dijous 15 de novembre.

Divendres 16 tindrà lloc un dels moments més esperats de la cita cinematogràfica: la Nit d’entrega de premis de les diferents seccions i categories del 20è Concurs de curts fantàstics i de terror i del VI Certamen de microrelats fantàstics i de terror de Sants.

L’endemà arribarà la Nit més llarga del Cinema Fantàstic i de terror, en el transcurs de la qual es projectaran pel·lícules de terror adolescent (Feliz día de tu muerte 2, 2017), de superherois (Deadpool 2, Estats Units 2018) i de terror espanyol (Conducta animal, 2018 i Framed, 2017).

Podeu comprar de forma anticipada les vostres entrades a la secretaria de les Cotxeres de Sants (de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i les tardes de dilluns a dijous de 16.30 a 19 h). També podreu fer-ho a l’Auditori mitja hora abans de començar les diferents sessions de la Panoràmica de Curts (del 12 al 16 de novembre) i una hora abans que comenci la Nit més llarga (dissabte 17 de novembre).

Recordeu que els comentaris masclistes i xenòfobs no són benvinguts a la Marató. Gaudeix del cinema amb respecte!

En el marc de la Marató també hi haurà una partida dels membres del grup Silmaril, una sessió matinal infantil (dissabte 18 a les 11 h) i una exposició d’“Altares de muertos”.

Preus
Sessions de curtmetratges: 3 euros.
Abonament per les 5 sessions de dilluns a divendres: 5 euros.
La nit més llarga (dissabte 18 de novembre): 8 euros entrada anticipada i 10 euros el mateix dia.
Edat recomanada: majors de 16 anys.