El funicular i el telefèric de Montjuïc tornen a funcionar

21/01/2020 - 17:27

Mobilitat. El funicular i el telefèric de Montjuïc tornen a funcionar aquest dilluns, 17 de febrer, després de tres setmanes d'aturada tècnica anual per revisar i deixar a punt tots els elements de les instal·lacions.

El funicular i el telefèric de Montjuïc tornen a funcionar aquest dilluns en l’horari habitual, després de tres setmanes d'aturada tècnica anual per revisar i deixar a punt tots els elements de les instal·lacions.

Els dos sistemes de transport per cable, que comuniquen el Poble-sec amb l’avinguda de Miramar i la zona del Castell de Montjuïc, van tancar enguany el 27 de gener. Llavors es van iniciar les tasques de manteniment i durant l’última setmana se n’han realitzat les comprovacions i els exàmens oficials.

Aquesta actuació general de manteniment es programa cada any a l’hivern, coincidint amb l’època de menys passatge. Tanmateix, durant el tall, els usuaris quotidians han pogut utilitzar el servei especial d’autobusos habilitat per TMB entre Paral·lel i Miramar; també la línia 150 de bus, que enllaça la plaça d’Espanya amb el Castell de Montjuïc.