Audiència Pública sobre Sants-Montjuïc

07/10/2019 - 10:13

Participació. Dijous a les 18.30 h, sessió per tractar tot allò que el veïnat vulgui exposar o preguntar al govern del Districte de Sants-Montjuïc.

Dijous 10 d'octubre a les 18.30 h tindrà lloc la sessió ordinària de l'Audiència Pública sobre l'estat de Sants-Montjuïc al Saló de Plens de la seu del Districte (carrer de la Creu Coberta, 104). Per intervenir-hi, lliureu allà mateix la petició fent-hi constar de què voleu parlar. D'aquesta manera, podreu rebre resposta per escrit a les qüestions plantejades.

L’ordre del dia és el següent:
1) Aprovació de l’acta de la sessió del 21 de març de 2019.
2) Torn obert de paraules.

Per demanar la paraula, els ciutadans i les ciutadanes emplenen un full de petició on han de precisar les preguntes, queixes o propostes que vulguin plantejar a l’Audiència Pública. Així, en cas que les seves demandes no puguin ser respostes oralment durant la mateixa sessió, el Districte els hi farà arribar per escrit a l’adreça de correu electrònic o postal que indiquin en aquest full.

Si voleu assistir a l’acte i necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb  discapacitat auditiva, cal que ho comuniqueu a través de correu electrònic a dte03_personesiterritori@bcn.cat amb una antelació de tres dies laborables.