Any nou, Aula Ambiental nova

21/12/2022 - 09:37

L'Aula Ambiental del Poble-sec s'integra a la Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

Amb la incorporació de l’Aula Ambiental Itinerant del Poble-sec, el Districte de Sants-Montjuïc assoleix el repte de disposar d’un equipament ambiental al seu territori establert en la Declaració d’Emergència Climàtica del Districte que es va aprovar el juliol de 2020.

L’Aula Ambiental Itinerant del Poble-sec va posar-se en marxa aquest darrer mes de setembre amb l’objectiu de convertir-se en un punt de referència per a la transmissió de coneixements i promoció de la cultura de la sostenibilitat i empoderar la ciutadania de cara als nous reptes que han sorgit a causa del canvi climàtic.

Tal i com el seu nom indica, les activitats de l’aula poblesequina es desenvolupen en diferents espais del barri com ara la seu de CooperaSec, el pati de la Biblioteca Poble-sec-Francesc Boix, el Centre Cívic El Sortidor, Montjuïc, etc. per tal d’arribar al major nombre de persones possible.

És per això que s’ha ideat un programa d’activitats en diferents formats: intercanvi de coneixements, tallers pràctics, cinefòrums…, i centrat en diferents àmbits del nostre dia a dia: alimentació, energia, residu zero i altres activitats més transversals.

Totes les activitats de l’Aula són gratuïtes. Per participar-hi cal inscriure’s de forma prèvia mitjançant el formulari https://linktr.ee/aulaambientalpoblesec o enviant un correu a aulaambientalps@somlaclau.org

Si voleu conèixer tot el que es mou a l’Aula Ambiental de Poble-sec, podeu seguir-la a les xarxes socials:
– Instagram: @aulaambientalpoblesec
– Facebook: @aulaambientalpoblesec
– Twitter: @AulaAmbientalPS