El camí de la Cadena esdevé un carrer de doble sentit

25/06/2019 - 12:08

Bordeta. A partir d'ara també es podrà entrar cap a la Bordeta des de la Gran Via pel camí de la Cadena i seguir pel carrer de Parcerisa.

El nou camí de la Cadena és des d'avui un carrer de doble sentit que uneix la cruïlla dels carrers de Quetzal i de Parcerisa amb l'avinguda del Carrilet i la Gran Via de les Corts Catalanes. Fins ara els dos carrils de circulació anaven en sentit Gran Via, però els aparcaments dels nous edificis requerien un accés directe des de la Gran Via, sense haver de donar la volta per la rambla de Badal i el carrer de Quetzal. Ara el camí de la Cadena esdevé una nova entrada a la Bordeta.

El nou camí de la Cadena és un vial de vuit metres d’ample amb dos carrils de circulació i un d’aparcament i serveis. Des que es va obrir, amb la transformació de tot l’entorn de Can Batlló, els dos carrils anaven en el mateix sentit, des del carrer de Quetzal fins a l’inici de l’avinguda del Carrilet i el pont que creua la Gran Via de les Corts Catalanes. Des d’avui, un dels carrils va en sentit Bordeta i permet accedir directament al carrer de Parcerisa i, a través d’aquest, al de la Constitució. Així, els vehicles que vulguin accedir al nou camí de la Cadena, al carrer de Parcerisa i al centre del barri podran fer-ho sense arribar a la rambla de Badal.

El canvi en l’ordenació del trànsit del nou camí de la Cadena, una àrea que segueix en plena transformació urbanística, ha estat acordat a la Taula de Mobilitat de Sants-Montjuïc després que ho haguessin demanat els constructors dels nous edificis del camí de la Cadena i també veïns i veïnes que ja viuen als edificis nous del carrer de Parcerisa.