Canvi de sentit del carrer de Sant Nicolau

27/03/2019 - 18:05

Hostafrancs. Aquest dissabte es duen a terme totes les modificacions a la senyalització perquè aquest carrer tingui sentit de sortida de la Superilla d'Hostafrancs.

A partir de dissabte, el carrer de Sant Nicolau deixa de ser la continuació dels carrils de la dreta del carrer d'Aragó perquè canvia el sentit. En formar part de la Superilla de Sants-Hostafrancs, ara serà de sentit Besòs, o sigui, de sortida de tota aquesta àrea pacificada, des del carrer del Rector Triadó fins al de Tarragona. El canvi de tota la senyalització vertical i horitzontal es fa aquest dissabte 30 de març.

L’actuació només comporta canvis en la senyalització i semàfors, però no necessita d’obres de reurbanització ni renovació del paviment.

Així, dissabte a partir de les 8 h als tres carrils del costat muntanya del carrer d’Aragó s’esborrarà la fletxa de sentit obligatori en direcció al carrer Sant Nicolau, i s’hi pintaran noves fletxes de gir cap al carrer de Tarragona. A continuació es realitzaran els treballs de modificació de la senyalització horitzontal i vertical de la cruïlla del carrer de Sant Nicolau amb Tarragona, tant a la calçada lateral com a la sortida del pàrquing. Es continuarà amb la modificació de tots els senyals al carrer de Sant Nicolau mateix, que durant tot el dia restarà tallat i amb l’estacionament retirat (està indicat des del dia 18).