Casals d'estiu Baobab a la Marina

26/05/2020 - 21:05

Infància. El Pla de Barris fa casals d'estiu a l'Escola Seat per a infants que hagin cursat des de P4 fins a 6è de primària. Les inscripcions s'obren el 2 de juny.

A l'agost, el Pla de Barris fa casals d'estiu gratuïts en diversos barris de Barcelona per a infants que hagin cursat des de P4 fins a 6è de primària. A la Marina, els campaments urbans Baobab es tornaran a fer enguany del 3 al 14 d’agost i del 17 al 28 d’agost, de 10 a 16.30 h, amb el dinar inclòs, a les instal·lacions de l'Escola Seat. Les inscripcions s'obren el 2 de juny.

Arran de la crisi del coronavirus, aquest programa té més importància que mai en el desenvolupament comunitari dels infants i les seves famílies. És per això que el Pla de Barris conjuntament amb l’Institut Municipal d’Educació ha fet un esforç especial en prendre totes les mesures de seguretat i d’higiene necessàries perquè el Baobab pugui seguir sent una experiència inoblidable per als nens i nenes que hi participin.

A la Marina, les activitats del casal tindran lloc un any més a l’Escola Seat. Entre els dos torns, la primera i la segona quinzena d’agost, hi participaran 102 nens i nenes, 22 més que l’any passat.  Les inscripcions es fan telemàticament a partir del 2 de juny, mitjançant aquest formulari en línia. Per a dubtes o consultes podeu enviar un correu electrònic a ialier@peretarres.org o trucar al telèfon 93 366 86 06 (horari d’atenció: de 10 a 12 h i de 15.30 a 17.30 h).