Enderroc al carrer de Burgos

31/10/2019 - 10:22

Sants. Aquest mes de novembre es durà a terme l'enderroc de l'edifici del carrer de Burgos, 15, a la cantonada amb Riera de Tena.

Aquest mes de novembre es durà a terme l'enderroc dels locals del carrer de Burgos, 15, a la cantonada amb Riera de Tena. S'avança així en l'execució de la tercera fase de les obres de cobertura de les vies de Sants, que preveu l'enderroc de tres finques al carrer de Burgos i el reallotjament de la quarantena de famílies afectades.

En aquests dos carrers de plataforma única, els treballs d’enderroc comportaran l’ocupació de la vorera més propera i el desviament de vianants per la vorera contrària. No s’ocuparà àmbit de calçada, així que la circulació de vehicles no es modifica. L’accés dels camions que recolliran la runa resultant es farà per Antoni de Capmany – Burgos.

Faltarà planificar, a partir del desembre, l’enderroc de dos edificis més al carrer de Burgos, pendents d’expropiació. Les famílies afectades feia mesos que esperaven l’activació d’aquesta nova fase del projecte de cobertura de les vies de Sants. Els edificis s’havien anat deteriorant i l’enderroc és el primer pas per poder reallotjar-los en edificis nous, que s’han de construir en aquests mateixos solars.